Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

/ #1888

2016-03-17 11:50

A fi în fruntea unei ţări, înseamnă a fi, în primul rând, o persoană cu mult bun simţ, nu cu o imensă nesimţire. Sunt de acord ca parlamentarii să traiască, din punct de vedere material, mai bine decât mine care am un salariu de 1.800 lei şi stau cu chirie (pentru că am avut un credit ipotecar şi am dat apartamentul pentru contravaloarea creditului şi aşa am rămas fără locuinţă) şi am datorii la executorul judecătoresc (10.000 lei, pentru că a solicitat emiterea unor Încheieri de poprire pe venituri şi poprire pe imobil). Şi pentru că "din rea credinţă" mi-am pierdut proprietatea, nu am dreptul la o locuinţă socială, asta-i legislaţia pe care aţi dat-o în favoarea românilor care nu fură. Copilul meu care este student nu vine acasă decât la o lună şi jumătate - 2 luni, pentru că nu avem bani de transport. Iar "stimabilii" noştri parlamentari se lăfăie în mai multe imobile, apartamente, vile, case de vacanţă, maşini luxoase, deplasări în străinătate - de unde nu vin cu nici o idee strălucită cu care să contribuie la dezvoltarea acestei ţări şi a poporului. Ci, dimpotrivă, fac numai ce le este lor de folos, adică FURĂ. Şi atunci când nu te interesează de cei pe care "consideri" că-i reprezinţi, pe banii cărora voi vă plimbaţi şi vă simţiţi bine, îmi pare rău, avem la fel o viaţă şi trebuie să o trăim în mod egal, nu inegal, nu aveţi mai multe mâini, picioare, creiere şi chiar dacă aveţi, nu le folosiţi pentru a aduce un plus de valoare acestei Ţări pe care o distrugeţi, o furaţi şi o vindeţi. Nu meritaţi "stimabililor" încrederea şi votul nostru! Ce înseamnă asemenea indemnizaţii "nesimţite"? Chiar nu vă este ruşine? Sau ar trebui să-mi fie mie ruşine că sunt distrusă de viaţa pe care voi mă ajutaţi să o trăiesc? Vă doresc să trăiţi în locul nostru şi atunci veţi cunoaşte realitatea vieţii acestei Ţări umilite! Acolo veţi ajunge în cele din urmă - în locul nostru!