Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

valeamare

/ #7462 SMURD, un serviciu la care nici n-am fi putut visa fără d-l dr Arafat

2016-02-15 22:34

  D-l dr Arafat a creat un serviciu de salvare a românilor, cu investiţii (în perioada de început) şi sacrificii personale, de un nivel atât de ridicat încât cu greu am fi visat la aşa ceva.

  De la înfiinţare şi până în prezent, acest serviciu a participat în mod direct - în colaborare directă şi cu serviciul de ambulanţă - la salvarea a zeci de mii de oameni (nu numai români), care - în alte condiţii - n-ar fi avut nici o şansă, în special în cazul celor încarceraţi.

  Este clar că acest serviciu "stă în gâtul" celor care - din interese mercantile şi pe spinarea românilor - vor desfinţarea sa cu ajutorul politicienilor corupţi şi a celor care pur şi simplu nu sunt în stare să gândească la binele celor aflaţi în situaţii limită şi înlocuirea cu servicii particulare (aşa cum a declarat public expreşedintele Băsescu). Ar mai fi ceva: în perioada în care expreşedintele Băsescu lansa atacuri la adresa SMURD - din câte am înţeles - s-a vehiculat ideea ca 112 să dirijeze apelurile de ajutor cu prioritate către serviciile de ambulanţă particulare.   Dar - în cazul în care este nevoie şi de descarcerări - cum se poate descurca personalul medical de pe aceste ambulanţe particulare fără ajutorul SMURD (vezi şi cazul accidentului de pe centura Ploeşti-ului cu autobuzul plin de călători)?

   D-lor iniţiatori şi parlamentari !

   Lăsaţi în pace SMURD-ul să-şi facă treaba aşa cum ne-a obişnuit (inclusiv cu sacrificii supreme), spre binele poporului - acest serviciu dându-le oamenilor siguranţa că cineva le va sări în ajutor la ananghie. 

  Lăsaţi la o parte interesele de grup şi politice !

  Faceţi odată şi odată şi ceva bun pentru acest popor !

  Chiar vreţi distrugerea acestui popor ?   N-a fost de ajuns îndemnul expreşedinteliu Băsescu ca medicii să părăsească ţara şi închiderea spitalelor de către guvernarea Boc, cu directa participare a unui ministru neromân ?