OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

HAI SUS !

/ #510 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-05 22:58

#507: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dar nu se rezolva problema voastra cu legi de genul asta mai omule. Nu cu legi facute pe picior cu interesul familiei in dreapta de un personaj care se crede "buricul pamantului". Din partea lui, daca nu era fratioru' putea sa vina propunerea si putea sa se redacteze o lege clara, stricta si fara loc de interpretare. Se putea face intr-o comisie parlamentara laolalta cu specialisti in domeniu, cu astia dintre dezvolatorii imobiliari, cu reprezentanti ai tuturor ramurilor conexe creditarii, intelegi? Nu s-a vrut. Daca se facea asa de la inceput, daca se facea o lege clara la care sa nu aiba de spus nimic nici bancherii, care sa nu ii sperie si pe constructori, care sa nu ii sperie pe viitorii clienti, care sa nu lase motiv de reintoarcere la Parlament acum tu erai in vacanta, probabil prima dupa niste ani de stres, cei care semneaza erau si eu linistiti, pe scurt nu mai era tot taraboiul asta. Dar nu, pe initiator l-a durut in pix de sfaturile altora. 

Dar cand se alege calea de bagare a legii, prost scrise, asta e adevarul, nu il spun eu, il spun si aia de la CE, cu forta, cand angrenezi un individ agresiv care la randul lui ii porneste pe altii ca sa denigrezi pe oricine iti sta in cale cum vrei sa arate lucrurile? Cum sa vina alaturi de tine specialisti sa te ajute in formularea unei legi beton cand au fost porcaiti de oamenii din spatele tau atunci cand au incercat sa iti arate unde ai hibe? Asculta emisiunea lui Guran despre lege. Sa vezi ca la un moment dat spune, "aceasta lege a beneficiat de o campanie PREA agresiva de promovare". 

Nu poti sa excluzi de la calcul efectele negative ale unei legi, ca vorbesti tot de cetateni. Nu poti sa vii sa spui :"e bine ca scad preturile la case". ca iti pui in cap dezvoltatorii. Nu poti sa ii scoti din calcul pe astia, ca nu au nicio vina. Chiar daca pui hoarde de golani online sa ii ponegreasca si sa spuna "profitori care s-au ingrasat ca paduchele" asta nu inseamna ca lucrurile stau asa in realitate. Pentru ca atunci cand, scuze de expresie, te pisi pe un afacerist s-ar putea ca unii straini sa nu mai vina cu bani la tine. Atunci cand unul transforma un camp plin de ciulini intr-un cartier nu poti sa il etichetezi ca fiind profitor si sa il bagi in ma-sa. Un legiuitor adevarat il cheama si pe ala si face in asa fel incat ala sa nu aiba de pierdut.

Nu poti sa excluzi de la calcule viitorii clienti ca ti-i pui si pe aia in cap. Nu poti sa minti 3 luni ca nu creste niciun avans. Din nou, vin oameni cu experienta care vor sa iti spuna ca esti praf la domeniul bancar. Ce faci? Te doare in pix, trimiti mail agresivului si ala trimite postacii sa ii ameninte pe aia care isi pun anumite intrebari cu orice inclusiv cu moartea. Vine ziua in care cresc bancile avansul si tu o tii tot pe a ta, o virgula nu schimbi, te doare tot in pix. Pui acelasi agresiv sa fie si mai agresiv. 

Si ce rezulta de aici prietene daca tragi linie? Ca o lege prost gandita, sustinuta prin manipulari, amenintari si victimizari care nu numai ca v-a amanat problemele voastre, care face probleme si altora, care iti repet NU AU NICI O VINA pentru situatia voastra, e tinuta in continuare in brate chiar si dupa mesajele clare trimise de o parte a societatii, de experti, de CE, BCE, etc. Asta nu inteleg multi dintre voi, asta nu inteleg nici propagandistii agresivi din GCCC in frunte cu marele lider.