Cere limitarea tarifelor RCA!


Musafir

/ #126

2015-12-20 10:15

În urmă cu 3 luni, pe data de 19 septembrie, fiul meu a fost agresat de către 4 indivizi necunoscuți. Agresorii nu au fost identificați deoarece cazul nu a fost tratat cu profesionalism de către oamenii legii.
Fiului meu i s-a refuzat eliberarea unui certificat medico-legal, medicul legist spunându-i că nu poate să-i elibereze certificat fiindcă nu are leziuni sau traume vizibile și i-a mai spus pe un ton ironic că dacă a primit doar câteva palme și șuturi în fund poate să moară sănătos că nu-i treaba lui. La poliție nu s-a întocmit proces verbal deși i-a denunțat pe agresori și a făcut descrierea lor, i-au dat niște caramele și i-au spus să se ducă acasă iar fiul meu le-a aruncat caramelele în față și dând să plece un polițist l-a oprit și i-a dat o palmă. Direct de acolo s-a dus și s-a urcat pe un stâlp înalt de unde a spus că se aruncă dacă nu i se face dreptate. Din această cauză a fost internat împotriva voinței lui într-un centru de psihiatrie unde se află și acum.
Expertiza psihiatrică a fiului meu este mușamalizată, i s-a administrat tratament medicamentos înainte de finalizarea expertizei, s-au făcut presiuni asupra lui și a fost amenințat. Când l-am vizitat era incoerent și privea în neant din cauză că era sub efectul sedativelor psihice, avea o contuzie umflată la ochi și buza inferioară umflată. Ultima dată când l-am vizitat a vorbit cu mine, și de această dată era bătut însă nu mai era sub efectul sedativelor psihice. Mi-a spus că nu-și amintește ce s-a întâmplat, că nu știe cine l-a bătut și că ultimul lucru care și-l amintește este că s-a împotrivit când au venit să-i administreze tratamentul însă nu a fost lovit atunci ci doar l-au imobilizat și l-au injectat. Este cert că agresiunile s-au întâmplat când el era inconștient. Mi-a spus că unii pacienți râd de el și îl batjocoresc și chiar și doctorii fac mișto de el.
La 21 de ani fiul meu era un student eminent la facultatea de farmacie, un tânăr plin de viață cu planuri de viitor iar acum el este de nerecunoscut și viitorul lui este incert.