Votați zero bani publici pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Ionica fara pica

/ #182 Re: Musafir nepoftit

2015-11-24 07:33

#9: -  

 Esti un musafir nepoftit la acest ospat gretos, execrabil, dezgustator, vomitator!!!!

O adunatura de gunoaie ... CE faceti voi pentru tara asta? Improscati cu mizerii si inveninati oamenii! Asta este tot ce ne lipseste! De unde stii tu ca BOR nu contribuie la buget, amarule? Ai facut tu vreo verificare la ANAF sau la DITL?  Biserica la care slujesc eu a platit impozit la DITL, anul asta, 25.000 lei. Numai o parohie. Nu mai vorbesc de alte taxe si impozite pe salarii, la care STATUL NU IMI DA NIMIC!!!! PLATESC LUNAR 2200 lei taxe la bugetul de stat. Platesc TVA la orice achizitionez pentru biserica!!! DE UNDE STII TU CA BISERICA NU PLATESTE TAXE SI IMPOZITE??? DE CE ITI DAI CU PAREREA TOTAL NEAVIZATA???? CINE VAPLTESTE SA STATI TOATA ZIUA SA POSTATI GUNOAIE SI SA INVENINATI OAMENII????

SUNTETI ROMANI? SUNTETI URAMASI AI LUI MIRCEA CEL BATRAN (MANASTIREA COZIA), STEFAN CEL MARE (PESTE 40 DE BISERICI SI MANASTIRI), CONSTANTIN BRANCOVEANU (MARTIR PENTRU CREDINTA SUI NEAM)???? DE UNDE VENITI SI CE VRETI? AVETI CURAJ SA SPUNETI?

MA TEM CA NU! VA LIPSESTE CVEVA DIN STRUCTURA UNUI OM ADEVARAT - COLOANA VERTEBRALA! FACETI PARTE DIN CATGEGORIA NEVERTEBRATE!!! DUCETI-VA DE UNDE ATI VENIT!!! STITI VOI BINE DE UNDE!