Noul spital al Brasovului


Musafir

/ #39 Re:

2015-09-27 07:33

#38: -  

 Vă mulțumesc pentru susținere și pentru determinare. Sunt obligat totuși să nu fiu de acord cu o singură remarcă din cele expuse de dumneavoastră, respectiv la cea referitoare la teama de a ajunge să fiți tratat în acest vechi spital, indiferent de secție.  

Trebuie să știți că sunt în spital multe secții sigure prin condițiile oferite și prin profesionalismul cadrelor medicale, pe care nu le voi menționa, din teama de a nu uita vreuna (pentru că sunt multe). În plus, chiar și în cele care funcționează în spații învechite și cu dotări insuficiente, personalul medical face adevărate minuni.

Problema este că avem nevoie de o organizare și de o dotare modernă tocmai pentru că noi, cadrele medicale știm și putem să facem mult mai mult decât ni se oferă condiții! Cum de medicii noștri și asistentele noastre care abia ajung în străinătate, sunt angajați aproape instantaneu? pentru că sunt FOARTE COMPETENȚI! 

De ce să-i exportăm pe gratis (de fapt ÎN PIERDERE pentru societate, pentru că noi toți le plătim taxele de studiu la facultate!) când, cum bine spuneați, am putea să le găsim un loc binemeritat în societatea brașoveană.

Cu stimă, D.G.