CEREM DREPTUL POLITISTILOR DE A FOLOSI ARMA PENTRU AUTOAPARARE, DREPTURI CA IN UE

NSPNTJ

/ #116 Jertfa polițistului o șansă pentru România terfelită și batjocorită de toți

2015-08-10 11:52

   Armata a fost desființată televizat. Babiuc ne-a arătat cu mândrie patriotică cum taie tancurile pentru fier vechi! Dar curios avem inflație de generali obedienți unul la câteva sute de așa ziși profesioniști. Zeci de români vin în coșciug de pe teatre de război unde nu avem ce căuta! De jale și de foame este concurență să obții un post în care îți vinzi viața pe 2000 euro pe lună! Probabil că unii excroci iau și șpagă de la unii care nu știu dacă mai au ocazia să-și vadă copilul lăsat în burta soției îmbrobodită cu faptul că-și vor putea face o locuință,etc.! Am văzut câteva ființe din acestea în doliu după ce inutil au vărsat multe lacrimi!

   Poliția a fost redusă inadmisibil fapt ce a creat oportunități nebănuite pentru patronii firmelor de pază cu profituri grase pe seama unor amărâți plătiți cu 1000 lei. Sunt sate unde nu calcă picior de polițist iar sătenii sunt terorizați de hoți! În plus polițistul este, prin lege, "legat de mâini și de picioare", este umilit cu sabia de unul din ciurdărie! Pe lângă acestea se mai adaugă și complicitatea multor polițiști cu găștile de "teroriști"! Unui țăran i s-a furat drujba, a reclamat dar poliția nu făcea nimic. Culmea a găsit singur hoțul dar nici atunci "oamenii legii" n-au acționat! O știu de la păgubaș! Dar, în emisiunea TVR2 "de-ale lui Mitică" au fost date multiple cazuri halucinante! Dacă te încumeți să ajugi în instanță după ani și ani de tergiversări și eforturi te trezești cu o mare surpriză. Unii au ajuns să-și facă singuri dreptate dar nefiind de "meserie" au ajuns în mormânt!

   Circa 10 ani ministresa Rovana Plumb a călcat în picioare o biată femeie care a avut energia să apeleze la instanțe. Culmea avea titluri executorii (hotărâri irevocabile investite cu faimoasa formulă pentru organele statului) dar nu le executa nimeni, se redeschideau contestații,etc. căci ministresa își permitea să plătească avocați care fac din alb negru și viceversa! Am întâlnit pe această victimă (epuizată financiar, de circa 80 de ani) pe treptele unei televiziuni unde aștepta de zile s-o primească crezând în naivitatea sa că o va primi și atunci i se va face dreptate!

  Totul face parte dintr-un plan pe România conceput dinainte de Dec 1989 de către mentorii/stăpânii "salvatorilor"! Statul cu aceste organisme slabe este ușor de prăduit nonstop atât din interior cât și din exterior! Populația adusă la starea de a merge pe cele patru membre trebuie ținută tot timpul "în probleme" pentru a nu avea reacție la faptele importante pentru țară și a-și da votul aleșilor pe o "bere și trei mici"!

Deoarece:

   1. Prin vizita la spital, generalul Oprea a pozat interesul pentru polițistul dezintegrat de un animal turc care ne-a sfidat neamul, ne-a umilit râzând fără să tremure puțin (de pedeapsa acestor generații lașe) sau este dement;
    2. Generalul Oprea susține de ceva timp o potaie de premier (care a adus mari prejudicii țării fiind dovedit cel puțin plagiator șef adică hoț de muncă intelectuală și beneficiar de drepturile materiale și de promovare pe o astfel de diplomă de doctorat) și clamează în apărător al intereselor țării (argument de comportament și de stat în cel puțin două luntre nu mai spun cu ce);
   3. Potaia de premier în timp ce a sfidat medicii profesioniști ai țării a aranjat cu autoritățile lui "Mahomed II sau Suleiman Magnificul" construirea unei moschei în capitala României călcând pe lupta și jertfele generațiilor nelașe ale lui Mircea, Țepeș, Ștefan, Mihai,etc.;


   4. Sute de polițiștii au dezonorat uniforma când și-au aruncat șăpcile la Cotroceni pentru o cauză minoră pentru țară;

   Colegii polițistului au șansa istorică să anuleze construirea moscheii nu numai în București dar și în Dobrogea. Turcii și tătarii de pe teritoriul actual al țării (și din cel ocupat de vecini) trebuie să nu mai continue cu obrăznicia să redeschidă o rană nu complet cicatrizată. Au deja să ne plătească despăgubiri seculare pe ceea ce ne-au făcut sute de ani de stăpânire a ei și pentru agresiunea armată, tribut,etc. Ca un prin semn de normalitate să ne recupereze sabia lui Ștefan cel Mare și Sfânt de la Istambul pe care putea s-o recupereze ușor primul rege de import când, la 1878, l-a eliberat necondiționat pe generalul Osman Pașa după ce-au murit 15000 de români pentru eliberarea obrăznicăturilor de bulgari care ne sfidează și dețin încă pământuri românești de la linia Varna-Ruse inclusiv aceste orașe!

   O companie ordonată de polițiști să-i "cânte" zilnic plagiatorului șef și generalului Oprea această solicitare! Dacă este cazul să facă ceva "cântare" și la președintele "lucrului bine făcut"! Desigur că nu trebuie să arunce cu șapca din "dotare"! Eu nu cred că polițiștii sunt capabili de acest sacrificiu pentru țară și colegul lor. Este mult mai ușor prin huiduieli de mahala și măcănit televizat!

     Eu nu cred că mai sunt bărbați "cu sânge-n instalație" (expresia celebrului și regretatului cascador secui supercinstit și superpatriot Szobi Cseh în contra comportamentului secuilor) în țară!

    Nu mă consider bărbat deoarece mă simt responsabil că sute (nu una, două!!!) de românce proaste și fără pic de demnitate au ajuns, în exemplul de la Pitești, să-și dea trupul și sufletul unui excroc de islamic buburos turc sau arab. Era de preferat moartea dacă și în țară și afară am ajuns să cerșim ceva de muncă la un străin.

    Totuși personal am făcut ceva sacrificii (dacă nu pentru țară cel puțin pentru mulți lași și chiar complici, împotriva mea, cu agresorii lor, excroci notorii din care doar unii sunt azi în custodia DGP) care au condus la situația de a trăi 13 zile doar cu apă și nu numai!

                                                                                                                                   10 Aug 2015