Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

AnaC

/ #42562 Legi blange + lipsa de educatie = MONSTRII

2015-07-24 13:20

Isi permit sa ne rada in nas, sa ne sfideze pt ca legea e prea blanda si pentru ca mentalitatile romanesti sunt primitive, trebuie s-o recunoastem, suntem NEEDUCATI, degeaba au bani, touchscreen, sapun, sau o diploma, ROMANII NU AU CARACTER!!!!!!!!!!!! ROG TOTI POLITICIENII, GUVERNUL, schimbati legile, dati ceva, o OUG pentru marirea pedepselor pentru viol (multi am vrea ca vinovatii sa ia un glont in cap, dar macar castrare... sau daca e puscarie, macar sa putrezeasca acolo, sa fie minimum 15 ani, fara eliberare anticipata si fara casatorie cu victima!!! Violul sa fie trecut in lista de infractiuni f grave, ca si crima.

ce Dumnezeu?!! Este strigator la cer 3 ani pt o fapta asa grava, antisociala comisa prin agresiune, ar trebui sa nu mai iasa ca se poarta frumos...)

 

In al doilea rand dar poate cel mai important: autoritatile sa faca TOT POSIBILUL pentru EDUCAREA SOCIETATII in spiritul respectarii femeii : Biserica, incepand cu Gradinita, Scoala, Autoritatile locale(primariile) si pana la Politia si Justitia care trebuie sa pedepseasca aspru si sa cerceteze serios pe oricine agreseaza o femeie. STITI PRECIS ca in multe localitati, mediul rural mai ales, DAR UN NUMAI, agresorii femeilor raman nepedepsiti, mai ales daca-s rude... Caminele ptr femei agresate trebuie sa functioneze, NU sa cazeze barbati ! (n.b. Domnilor politicieni, o educatie corecta nu se face fara legi dure, uitati ce poate gandi in sec.21 un barbat despre o femeie violata: "si ea este de vina PENTRU CA nu e usa de biserica" ... Nu-i cazul Ralucai, dar nu are relevanta:  Stirile ProTV - interviu cu un taran "Ne-ati facut satul de ras" )

3. Pedepse exemplare pentru toate oficialitatile care permit si tolereaza agresarea femeilor fara sa ia masuri. Intr-o societate civilizata si educata ca in alte tari in care femeile, animalele, toti cei slabi sunt respectati, ajutati, acolo rata violurilor tinde catre ZERO.