Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!


Musafir

/ #40885

2015-07-23 14:23

Ptr initerea si finalizarea unui act sexual, fie cu sau fara acordul partilor este nevoie de timp...dupa parerea mea, suficient de mult, in cazul acersor animale, ca sa poata constientiza sa se opreasca din actul lor criminal...mai cu seama ca au stat la rand ptr asta.
Singurul din grup caruia actul criminal este oarecum relativ sau discutabil este, dupa parerea mea persoana care a inceput totul....adica primul barbat care a avut dialogul initial cu victima.
restul...adica cei care au urmat exemplul primului nu au nici o scuza, si ar trebuii sa plateasca cu vârf și îndesat.
Deci au gresit...dar greseala se plateste.
Avem nevoie de un exemplu ptr recapatarea imcrederii in sistemul nostru juridic care nu are o imagina prea curata.
Ajunge cu atâta șpagă si intervențiile pilelor ...ajunge cu numele patat al românilor...avem nevoie sa privim la viitorul copiilor nostrii cu mandrie nu cu rusine sau teama.
Genul acesta de criminali, nu au ce cauta in libertate ei trebuie izolați, doar ganditi-va ca oricare dintre ei ar putea recidiva. ....de ce zic asta?.....simplu:
<< lupu'si schimba blana dar naravul ba.>>
insa data viitoare cand se va intampla...victima va fi sora ta, mama ta, prietena ta, verisoara ta, vecina ta, profesoara ta sau chiar tu.

Parerea me.... cineva trebuie sa plateasca...dar nu in libertate.

PS.
Circuli cu masina si treci printr-o intersectie monitorizata video si radar...peste o săptămână primești prin poștă amenda ptr viteză excesivă cu pozele doveditoare dar si cu un web link cu filmuletul respectiv.
Plătești amenda sau faci contestație in instanță?