Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Cătălin Schmit
Musafir

/ #29136 ROMÂNIA INJUSTIȚIEI ȘI A UMILIRII OMULUI SIMPLU LIPSIT COMPLET DE APĂRARE

2015-07-22 04:01

Acești ȘAPTE MIZERABILI de cea mai joasă speță TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ pentru faptele lor ticăloase și sunt sigur că acest lucru se va întâmpla în cele din urmă. În orice țară civilizată democratică normală, locul lor ar fi fost PUȘCĂRIA în care ar fi trebuit să stea ani și ani de zile ca să se învețe minte și să înțeleagă că în societate trebuie să fii OM, nu animal spurcat. Atunci când trăiești într-o comunitate trebuie să respecți niște reguli, nu trăiești în junglă, nu acționezi ÎN HAITĂ, nu te cobori la cel mai jos nivel și nu te dedai la fapte cumplite împotriva unei ființe lipsite complet de apărare. Doar la noi în Românica, țara justiției "independente", sunt eliberate ȘAPTE ANIMALE SĂLBATICE în loc să fie trimiși acolo unde le este locul, respectiv în niște cuști ca la grădina zoologică.

Sunt SCÂRBIT, sunt DEZGUSTAT, sunt ȘOCAT pentru tot ce i s-a întâmplat acestei fete sărmane care a îndurat chinuri inimaginabile iar acum, ca și când n-ar fi fost suficient, mai are de suferit și alte jigniri, umilințe și acuzații imaginabile doar în mintea bolnavă a unor persoane duse cu pluta. Nu pot să accept că JUSTIȚIA ROMÂNĂ NU-ȘI FACE DATORIA, nu pot să cred că aceste orori rămân nepedepsite într-o Românie așa zis "democratică" și așa zis "europeană".

RUȘINE, RUȘINE, RUȘINE, acelor procurori care au investigat cazul și acelor judecători care au decis soluția eliberării acelor șapte indivizi care reprezintă PERICOLE SOCIALE. Trăim în ROMÂNIA INJUSTIȚIEI, o țară unde viața și demnitatea omului simplu NU VALOREAZĂ DOUĂ PARALE CHIOARE. Asta e realitatea din nefericire.

 

Pur și simplu, MI-E SILĂ că trăiesc în țara asta...