Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

PMK

/ #23343

2015-07-21 16:56

Prea multe lucruri fara noima se intampla in tara. Prea isi bat joc unii de legile care ar trebui sa guverneze existenta, intr-un stat modern, intr-un stat european. Romania nu este un spatiu tribal, Romania este o tara democratica, unde legea trebuie aplicata.

Ce face Biserica Ortodoxa in situatia asta? In ce mai pot crede oamenii, daca cei care se erijeaza in pastori duhovnicesti, se fac ca nu vad.Daca nici in Justitie nu mai pot sa creada, trebuie sa isi faca singuri dreptate? Cei care ezitati sa aplicati legea, ganditi-va ca in locul acelei fete amarate, ar fi fost copilul vostru. Atunci ati fi facut orice , ca sa ii stiti pe acei mizerabili, cat mai adanc varati, dupa gratii.

Trebuie sa fie tratati exact asa cum sunt tratati cei care devin un pericol public. Ei nu mai au nici-o sansa la nivelul comunitatii. Pentru ca, daca nu se va face dreptate, de catre Justitie, cineva va face dreptate. Nu fortati mana oamenilor! Veti asista la ceva regretabil! Sa nu credeti ca o asemenea fapta poate fi trecuta cu vederea.