Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!


Musafir

/ #22098

2015-07-21 16:02

Nu este normal ca în anul 2015 să trăim ca acum 300 400 de ani. Mentalitatea oamenilor trebuie schimbată, femeia nu este un obiect sexual, este egalul bărbatului. Ea duce greul familiei. Mamele sunt vinovate pentru modul în care îşi cresc copiii. Din familie se transmite codul moral al viitorului adult. Prea multe femei rabdă supuse mojiciile partenerilor de viaţă. Acesta este modelul pe care îl văd copiii şi vor acţiona în consecinţă ca adulţi.
Trebuiesc legi mult mai aspre şi pedepse exemplare pentru astfel de fapte. Românul a fost învăţat să respecte legea doar de frică iar după "89 România a devenit ţara tuturor posibilităţilor, oricine poate să facă ce vrea fără să dea socoteală nimănui. Acum au începu să iasă la iveală fapte pe care făptuitorii nu credeau că vor ajunge la lumina zilei vreodată, că sunt intangibili.
Pentru violatori ar trebui instituită pedeapsa castrării. Pentru ca au acţionat ca în evul mediu să primească pedeapsa ce ar fi primit-o atunci, CASTRAREA. După o astfel de pedeapsă aplicată nu cred că vor mai fi alţii tentaţi să mai violeze.
Să nu credeţi că sunt doar mamă de fată, am şi băiat. Băieţii dacă sunt învăţaţi să-şi iubească şi să-şi respecte mama, vor şti să-şi respecte şi partenera de viaţă. Idem pentru fete şi taţi.
Mame, să vă iubiţi copiii şi să-i învăţaţi să vă iubească şi să vă respecte, să le fiţi cel mai bun prieten! Nu există lucruri care trebuie discutate numai cu fetele şi lucruri care trebuie discutate doar cu băieţii, este prost înţeleasă noţiunea de ruşine.
Bandele de violatori sunt pericol public, şi trebuiesc arestaţi, nu cercetaţi în libertate!!!!