Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

elpisiv

/ #16580 Teribila fapta de la VASLUI

2015-07-21 12:03

Am citit undeva ca suferintele oamnenilor sunt "rasplatite" cu un nume de strada sau cu un articol de lege.

Ei bine ,suferinta acestei tinere ar trebui consemnata intr-un articol de lege dur.

Se stie ca violul este o infractiiune teribila,dupa parerea mea  mai mai teribila decat crima,pentru ca victima trebuie sa traiasca toata viata cu consecintele nefaste ale traumei prin care a trecut.

Stiintific, o victima a unei asemenea tragedii isi revine la parametrii emotionali cat de cat apropiati fata de cei de dinaintea teribilei intamplari cam in 20-25 de ani.

La noi in tara un violator primeste in medie cam 4-5 ani pentru o asemenea fapta.Prin urmare un violator mai poate viola inca trei ,patru persoane pana cand prima sa victima isi revine cat de cat.

Solutia este foarte simpla:PEDEAPSA MINIMA PENTRU VIOL SA FIE DE 25 DE ANI BATUTI PE MUCHIE,FARA POSIBILITATEA DE ELIBERARE CONDITIONATA,iar la aceasta pedeapsa sa se adauge sporuri de pedeapsa nelimitata,in asa fel incat un violator sa nu poata iesi din inchisoare decat dupa cel putin 30 de ani .

Apoi ,atunci cand iese sa fie sub control judiciar toata viata,sau sa aiba posibilitatea de a alege castrarea definitiva in locul controlului judiciar permanent.

Daca recidiveaza si in asemenea conditii,sa fie inchis pe viata ,fara posibilitatea eliberarii din inchisoare.