Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Toma ... stiti voi care !

/ #398

2015-06-28 11:00

Cam asa arata mesajul meu catre dvs. stimati colegi de suferinta , nu mai departe de data de 16 Apr. 2015 !

Atunci s-au gasit destui care sa isi ascuta cutitele si sa ma alerge pe acest site , ca fiind unul ce se impotriveste dorintei majoritatii - a avea FREEINTERFERON  - Sofosbuvir . Dar se pare ca am avut dreptate , a venit si Trim.ll suntem in data de 28.Iunie , mai avem doua zile si suntem dincolo de jumatatea anului si :  - NIMIC - NADA - ZERO - NICHT -NOTHING -ничего - SEMMI -HİÇBİR ŞEY - etc !

Mai cititi va rog o data ce am scris in urma cu trei luni !

Multumesc !

 

iii

 

 

 

 

 

#290 Condamnati la MOARTE prin ... INDIFERENTA !

2015-04-16 16:42

 Daaaaaaaaaaaaaaaaaa ! - Iata ca mai este putin pana la 1 Mai ( muncitoresc ) si nu s-a miscat NIMIC ! Si boala noastra avanseaza , castiga teren irecuperabil fata de noi ! NECROZAREA ficatului este direct proportionala cu trecerea timpului ! 

Cand am spus ca trebuie rupta pisica in doua - IESIREA IN STRADA - multi m-au blamat si s-au multumit cu locul caldut din varful fotoliului dupa ce au semnat O PETITIE ?! SI ??? - NIMIC - NADA - ZERO - NICHT -NOTHING -ничего - SEMMI -HİÇBİR ŞEY - etc !

Ca pe vremuri , asteptam sa ne dea ' STATU  si casa , si butelie , si bilete la bai si mai stiu eu ce ! Dar asta era ,, pe vremurile comuniste ,,  - Azi e altfel , daca nu te lupti  Mori si in urma unei biete raceli in spital ! Ce sa mai zic de o operatie deosebita , un transplant ?Deja trecem intr-o alta dimensiune - ajungem la PRANORMAL ! 

Va mai aduceti aminte sloganurile celor din strada care chemau oamenii in timpul REVOLUTIEI ! - Au fost insa destui care au stat pititi dupa perdea sau sub fusta nevesti !

CRED - SUNT SIGUR - CA NUMAI PRIN IESIREA IN STRADA SE REZOLVA ! 

DECI - cine vrea  SOVALDI - Sofosbuvir ???

 

 

 

In incheiere o intrebare retorica : unde naiba este aplaudacul ala ( sa nu ii spun altfel ) care il tot ,, tamaia ,, pe unul Petrica - Hai Petrica , bravo Petrica , si - Hai Maria , bravo Maria , Hai Clujul - Bravo Craiova - TRAIASCA P.C.R. - TRAIASCA U.R.S.S. - ETC.

La fiecare doua zile baiatu ' avea program de pupat ... 

Asta conform bancului : Sefu'.... peste zece minute veti avea o scama pe umar ! Stati sa va scutur !

 

Prin alte colturi de lume , prin puterea multimii , se dau jos PRESEDINTI , se rastoarna GUVERNE ! Noi nu suntem in stare sa primim ce ni se cuvine .