Demite-L pe Ponta!


Musafir

/ #513

2015-06-10 17:58

Victor Ponta, da-ti demisia din functia de prim-ministru al Romaniei!!! Dupa guvernarea dezastruoasa din ultimii trei ani, Romania si romanii nu te mai vor prim-ministru! Eu nu te vreau prim-ministru al Romaniei! Victor Ponta, nimeni in lumea asta nu mai sta de vorba cu tine, nimeni nu te mai ajuta!

In 2012 ati promis un milion de locuri de munca - unde sunt locurile de munca promise? De ce ati taiat investitiile publice din bugetul de stat? De ce a crescut datoria publica a Romaniei cu 10 miliarde EUR in 2 ani, unde sunt banii, pe ce i-ati cheltuit, pentru ce ati indatorat poporul roman fara sa investiti banii pentru viitor? De ce ati sabotat si ati oprit constructia de autostrazi in Romania? De ce ati facut promisiuni pe care nu le-ati indeplinit si nici nu ati avut de gand sa le indepliniti?

Victor Ponta, nu modifica Codul Penal si Codul de Procedura Penala, nu mai da ordonante de urgenta si nu mai incalca Constitutia Romaniei si legile tarii!

Victor Ponta, nu mai minti, nu mai ameninta, nu ne mai hartui, nu mai trage de timp, pleaca si lasa-ne in pace!

Victor Ponta, da-ti demisia de onoare din functia de prim-ministru al Romaniei, asa cum ai spus in anul 2014 si in martie 2015 ca vei face daca vei fi urmarit penal! VICTOR PONTA, DA-TI DEMISIA DIN FUNCTIA DE PRIM-MINISTRU AL ROMANIEI!! NU MERITI ACEASTA FUNCTIE, DA-TI DEMISIA DIN FUNCTIA DE PRIM-MINISTRU AL ROMANIEI SI LASA-NE IN PACE!!!

Cristina Elena Mirea - Bucuresti, Romania