Vrem Rejudecarea Procesului Nedrept România contra Dan Diaconescu

CSL

/ #179 Pentru ce ? De ce ?

2015-05-22 20:06

Pentru ce si de ce a fost condamnat Dan Diaconescu la 10 ani de tacere ? Care este " crima " comisa de el pentru o sentinta atat de drastica ?

Pentru ce si de ce este pedepsit un om care a luminat romanii si i-a trezit, parte din ei, la realitatea romaneasca? Cealalta parte mai doarme inca, din pacate !

Pentru ce si de ce jurnalistul roman nu mai are dreptul la libera exprimare, fara a nu fi intimidat, amendat sau chiar condamnat ?

Pentru ce si de ce Justitia romana distruge, cu atata usurinta, munca unui om de succes, o cariera jurnalistica de invidiat? In spatele tuturor realizarilor exista o munca asidua, o ambitie de a reusi si o perseverenta cum rar intalnesti la alti oameni.

A deranjat indrazneala de a spune adevarul despre politicieni si afacerile lor oneroase, a deranjat incisivitatea lui si tupeul de a iesi din tiparele omului de afaceri care prospera. Mai exact, a demonstrat ca se pot face afaceri de succes, fara a devaliza Statul Roman. Consider ca Dan Diaconescu, care a muncit sub lupa telespectatorilor OTV - care nu au fost putini - noapte de noapte, fara ostenire, nu merita o astfel de sentinta si cer rejudecarea acestui dosar indoielnic.