Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #38207 Judeţul Vâlcea a avut şi are lideri politici de 2 lei.

2015-05-20 11:59

Judeţul Vâlcea a avut şi are lideri politici de 2 lei.

http://www.timpuldevalcea.net/?p=14046
20 mai 2015 / Autor: Claudia Diaconescu

Consilierul judeţean Adrian Buşu a afirmat, cu puţin timp în urmă, că judeţul Vâlcea se află pe lista celor mai sărace judeţe din ţară, din cauza foştilor şi actualilor lideri politici care n-au reuşit să se impună în faţa liderilor de la centru, din cauza servilismului politic.

Buşu a menţionat că liderii centrali ai partidelor politice i-au băgat în seamă pe liderii de la Vâlcea doar în campanile electorale. După câştigarea alegerilor, i-au ţinut în faţa uşilor închise ca pe ultimii fraieri. Un adevăr crunt, spus ce-i drept într-o formă mai elegantă, dar care redă exact vinovaţii principali pentru situaţia deplorabilă în care află judeţul.
„Este vina noastră, a celor din judeţe, că acceptăm nişte lucruri de la centru. Centrul ne dă o ţintă de voturi, noi muncim ca nebunii, pentru că suntem în contact direct cu oamenii, ne folosim propria imagine faţă de electori, spunem lucruri care poate nu credem nici noi că se vor întâmpla, dar trebuie să le spunem – şi recunosc că, de data asta, nu suntem corecţi faţă de electorat. Obţinem rezultate nemaipomenite şi, din secunda doi, ne trezim că nu ne mai primeşte nimeni de la centru. Judeţul Vâlcea este un exemplu de cum sunt tratate organizaţiile judeţene ale tuturor partidelor – şi noi, şi PNL sau PDL, viz-a-vis de conducerile centrale. Suntem în actuala situaţie economică şi socială şi din cauză că, la nivelul conducerilor centrale de la Buc_ureşti, nu am găsit întotdeauna o poartă deschisă astfel încât, doleanţele noastre să fie împărtăşite de conducerile centrale şi transpuse în anumite politici. Alte organizaţii, Timişul şi Constanţa, au ştiut să bată cu pumnul în masă”, este de părere Adrian Buşu.