Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

/ #38128 VÂLCEA, ŞMECHERII ŞI LEPRELE EI!!!!

2015-05-19 14:17

VÂLCEA, ŞMECHERII ŞI LEPRELE EI!!!!

1. ADMINISTRAŢIA

Atât PNL, cât şi PSD au acceptat să conducă pe lângă lege, împotriva legii şi împotriva cetăţenilor.

PSD-ul, prin manevre politice, au pus mâna pe conducerea primăriei, după ce primarul PNL a fost condamnat definitiv şi închis în urmă cu mai mult de un an. La CJ, după moartea preşedintelui PSD al CJ de anul trecut, liberalii au pus mâna forţat, prin schimbarea majorităţi, datorită migraţiei pe conducerea CJ.

Astfel, Vâlcea este condusă de doi oameni care nu au fost aleşi de popu_laţie IN MOD DIRECT, ci pe LISTE, iar alegerile parţiale nu au fost ţinute, deşi legea prevedea acest lucru!

În penitenciare se află mai mulţi foşti primari din judeţ, iar alţii sunt condamnaţi sau în diferite faze procesuale. Sunt multe comune care, deşi au cheltuit sume imense, nu au fost capabile să finalizeze măcar alimentarea cu apă şi canalizarea. Bujoreniul, comună limitrofă Râmnicului, este doar una din ele!

Administraţia Râmnicului a transformat municipiul într-un oraş în care nu se mai poate circula. Au fost începute mai multe lucrări importante în acelaşi timp, fără a fi finalizate şi nu se ştie exact când vor fi finalizate.

S-a dărâmat gara şi s-a început construcţia alteia noi. De peste un an de zile, în zona este haos şi lucrările trenează. Podul peste Goranu nu a fost finalizat, deşi TOŢI viceprimarii, atât de la PSD, cât şi de la PNL au dat garanţii morale că se va finaliza în termen. În centru este haos pentru că se face un pasaj subteran inutil şi extrem de scump. Parcul din centru, dar şi parcul Zăvoi au fost făcute praf. S-au tăiat arbori seculari şi se toarnă betoanele „Matei” unde era spaţiu verde!

 

2. ECONOMIA

 

Şomajul este într-o continuă creştere… şi politicienii noştri sunt foarte impotenţi în a găsi soluţii pentru a aduce investitori străini!! UNII au cerut ŞPAGĂ prea mare, ALŢII nu au ce să le ofere…. ?
Oltchimul a fost făcut praf. De acolo au căpuşat şi au luat bani toate partidele, iar cei care au fost la conducere au încercat şi au reuşit de multe ori să îşi plătească campaniile electorale cu contracte de publicitate din Oltchim şi CET. Acum şi CET Govora, furnizorul de căldură şi apă caldă a judeţului, este pe cale să fie făcută praf, datorită politicienilor atât PDL, PSD, cât şi VECHIUL, dar şi NOUL PNL!
La Oltchim s-au furat de către stat, cu complicitatea fostului director AJOFM, ajuns între timp prefect de Vâlcea, banii destinaţi disponibilizaţilor. Aceştia îşi cer drepturile de luni de zile, unii chiar de peste un an şi nu sunt ajutaţi de nimeni. Li s-au luat banii din CAR, au fost puşi să plătească impozite pe bani pe care nu i-au primit şi şi-au pierdut bursele la copii tot datorită unor sume pe care nu le-au încasat!
Astazi, bătălia politică se duce pe SERVCET S.A şi PRELCEL S.A. pe care ambele partide politice şi-au îndestulat şi-şi vor îndestula fel de fel de cumetri, rude şi fiţuici….

OARE UNDE O SĂ AJUNGEM???

Părerea mea!!!!! Aceste probleme ale judeţului nu-i interesează pe DEPUTAŢII PNL şi PSD - CRISTIAN BUICAN, ROMEO RĂDULESCU, TRAIAN DOBRINESCU, AUREL VLĂDOIU, CONSTANTIN RĂDULESCU şi DAN MAZILU. Mai important pentru ei este să voteze împotriva statului Român, a CONSTITUŢIEI ROMÂNIEI şi a intereselor poporului NOSTRU, prin legi de arborarea steagului SECUIESC pe instituţiile statului ROMÂN…., ÎMPORTIVA RESURSELOR NATURALE ale poporului ROMÂNESC (aşa cum este şi articolul 191 din TRATATUL DE LA LISABONA, în care se spune că politica UE în domeniul MEDIULUI contribuie la conservarea, protecţia şi îmbunătăţirea mediului, ocrotirea sănătăţii persoanelor, utilizarea prudentă şi raţională a resurselor naturale).

Micile firme sunt sufocate de controale şi oraşul este plin de market-uri ale unor multinaţionale care au construit magazine unde au vrut ele, IAR SEMIPRIMARUL MATEI ION a pus sub control tot ceea ce înseamnă terase cu copertină!!!!! Şcolile de meserii au fost terminate. Un judeţ care altădată avea mii de oameni angajaţi în industria lemnului, a pielăriei, a chimiei, a industriei agroalimentare etc… a ajuns să aibă numai pensionari şi şomeri. Din Carpatina, fostul CPL, a mai rămas doar un maldăr de gunoi şi de cărămidă tocată, iar Vâlceana, care exporta mii de perechi de încălţăminte lunar către ţări ca Germania, Franţa  nu mai există, o să asistăm şi la o platformă chimică rasă şi dusă la fier vechi, uitându-ne la o platforma betonată, unde o să crească blocu_ri sociale sau aziluri de bătrâni!!! Cu TOT RESPECTUL FAŢĂ DE PĂRINŢII ŞI BUNICII NOŞTRI CARE AU CONTRIBUIT LA ACEST SISTEM DE PENSII ÎNGENUNCHIAT DE CĂTRE FURTURILE FĂCUTE DE ACEŞTI NESIMŢIŢI DE POLITICIENI DIN ULTIMII 25 ANI!! OARE CU CE CU_RAJ VOR INTRA ÎN URMĂTOAREA CAMPANIE ELECTORALĂ???  

3. INVESTIŢII!

Staţiunile BALNEARE sunt goale din cauza lipsei infrastructurii şi a condiţiilor de trafic. În ceea ce priveşte investiţiile efectuate pe fondurile europene, precum CENTRUL EXPOZIŢIONAL SEACA, EFECTUATE PENTRU INTERESE PROPRII POLITICE, nici după 3 ani NU s-au găsit soluţii de redresare, acesta fiind într-o moarte clinică, ajungându-se în tribunal şi cerându-i-se insolvenţa de către foştii angajaţi care au tăiat frunză la câini ŞI unii care s-au bătut cu pumnii în piept că vor da de muncă la peste 800 de angajaţi…halal MINCIUNĂ scoasă de AMUZAN ILIE în campania din 2012 şi susţinută de politica de dezvoltare a CJ Vâlcea, pe atunci condusă de dr. ing. ION CILEA. Nimeni nu investeşte în acest judeţ, iar premierul fuge de Vâlcea ca dracu de tămâie ŞI PREŞEDINTELE IOHANNIS FACE O NAVETĂ DE LA SIBIU LA BUCU_REŞTI „BINE FĂCUTĂ”! AŞA vom auzi de parcu_rile INDUSTRIALE, în care ni s-au promis că vor atrage peste 5000 de locu_ri de muncă în cele 2 oraşe, BĂLCEŞTI ŞI DRĂGĂŞANI!!

 

UNDE EŞTI TU, ŢEPEŞ DOAMNE ????

 

Mesaj al Partidului România Unită, Organizaţia Judeţeană Vâlcea

 

Continuare în ediţia viitoare