Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

/ #38120 Re: Re: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

2015-05-19 13:11

#38053: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA 

 

SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE ARGEŞ  
 

Prezentare generală

Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş este condus de comisar şef de poliţie Marius Daniel MÎRZACU.

Serviciul Judeţean Anticorupţie Argeş desfăşoară activităţi de cercetare penală în lucrări penale, delegări ale unităţilor de Parchet şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie, conform competenţelor conferite de lege, precum şi activităţi de primire a reclamaţiilor/petiţiilor cetăţenilor referitoare la acte sau fapte de corupţie săvârşite de personalul MAI.

Totodată, în cadrul activităţii de relaţii cu publicul desfăşoară activităţi de consiliere a persoanelor care sesizează Direcţia Generală Anticorupţie la nivelul judeţului Argeş, în conformitate cu programul de audienţe. Consilierea cetăţenilor are ca scop rezolvarea, în limitele competenţelor oferite de lege, a problemelor cu care aceştia se confruntă. Se vizează o consiliere corectă, obiectivă şi în spiritul legalităţii, fără a se aduce atingere drepturilor şi libertăţilor fundamentale.



Adrese
Piteşti, str. Victoriei, nr.60, jud. Argeş.

Contacte
Telefon: 0248/607.000 int. 20300
E-mail: arges.dga@mai.gov.ro

SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE VÂLCEA  
 

Prezentare generală

Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea este condus de comisar de poliţie Răzvan Marius GIUROIU.

Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea desfăşoară activităţi de cercetare penală în lucrări penale, delegări ale unităţilor de Parchet şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie, conform competenţelor conferite de lege, precum şi activităţi de primire a reclamaţiilor/petiţiilor cetăţenilor referitoare la acte sau fapte de corupţie săvârşite de personalul MAI.

Totodată, în cadrul activităţii de relaţii cu publicul desfăşoară activităţi de consiliere a persoanelor care sesizează Direcţia Generală Anticorupţie la nivelul judeţului Vâlcea, în conformitate cu programul de audienţe. Consilierea cetăţenilor are ca scop rezolvarea, în limitele competenţelor oferite de lege, a problemelor cu care aceştia se confruntă. Se vizează o consiliere corectă, obiectivă şi în spiritul legalităţii, fără a se aduce atingere drepturilor şi libertăţilor fundamentale.



Adrese
Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian nr. 95, jud. Vâlcea.

Contacte
Telefon: 0250/703.260, 0250/703.263
E-mail: valcea.dga@mai.gov.ro