NU UCIDETI CARTILE CU INTERNETUL!!!

Sustinator_3

/ #11 Inca mai speram....se va gasi o solutie...pentru un...spatiu unde Cristina, Ioana si alti voluntar

2015-05-13 19:21

"Au trecut 17 ani de cand adultii din familia noastra trec, de cateva ori pe zi, pe langa acel spatiu care a gazduit, pana nu demult, Biblioteca Cezar Petrescu. Am crescut odata cu biblioteca, am devenit mai intelepti pentru ca am avut ocazia sa ne imbogatim mintile si sufletele prin intermediul cuvintelor scrise gasite in cartile din biblioteca. In perioada de 1 an in care biblioteca a fost inchisa pentru renovare (si schimbare bibliotecar) am fost nevoiti sa imprumutam carti de la alte filiale ale Bibliotecii Metropolitane, lucru care a insemnat un timp suplimentar petrecut in trafic pana la acele filiale. Si apoi...bucurie mare! S-a redeschis biblioteca si a venit CRISTINA. Si de atunci Biblioteca a devenit pentru noi un loc prietenos unde gaseam ultimele carti aparute, unde eram intampinati si ascultati cu deschidere si caldura...un loc unde schimbam impresii referitoare la carti, dar și la calatorii si multe altele. Plecam de la biblioteca nu doar cu carti, ci si cu o senzatie de bucurie, de implinire și satisfactie ca facem parte din mica si totodata marea lume a bibliotecii.

Iar pentru copiii nostri biblioteca a insemnat carti, prieteni mari si mici, teatru, veselie, distractie. In curand vor implini 8 ani si inca de la 3 ani ne-am inscris pe lista cu doritori in a descifra misterele teatrului. Eram prea mici, dar nu am fost uitati si, de trei ani, D si apoi T, fac parte din frumoasa familie BIBABU. IOANA i-a ajutat sa -și depaseasca timiditatea, i-a incurajat in permanenta și a scos la lumina tot ce e mai frumos in sufletul lor de copii, iar CRISTINA ne-a fost alaturi si ne-a sustinut in orice imprejurare.

Greu au primit copiii vestea ca Biblioteca Cezar Petrescu se va inchide, si ca luni, 18 mai, va fi ultimul spectacol acolo si ca acel loc nu va mai fi vizitat de Mos Craciun sau de Iepuras, ca nu se va mai sarbatori ziua bibliotecii, ca Ioana nu va mai veni la scoala ca sa-i duca la repetitii și cand vor dori sa intre sa o salute pe Cristina vor gasi usa inchisa.

Rau le pare ca pentru a imprumuta carti va trebui sa gasim o alta varianta, care va consuma mai mult din timpul, si asa scurt, ce ar putea fi folosit pentru joaca sau alte activitati.

Biblioteca Cezar Petrescu a insemnat pentru noi mult mai mult decat am putut cuprinde in cateva randuri.

Inca mai speram ca cei care au putere de decizie si care sunt implicati in hotararile referitoare la biblioteca, vor gasi o solutie convenabila pentru comunitatea noastra, un alt spațiu unde se va putea reloca biblioteca si unde numeroasele carti isi vor gasi locul, fara a fi uitate intr-un depozit pana la deterioare. Un spatiu unde Cristina, Ioana si alti voluntari vor reusi sa reînvie tot ce reprezinta BIBLIOTECA CEZAR PETRESCU!"