Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

POLITICA LUI PONTA: La OLTCHIM, batista pe ţambal!
Musafir

/ #36299 POLITICA LUI PONTA: La OLTCHIM, batista pe ţambal!

2015-04-18 05:28

Apr 17, 2015

Deputatul Traian Dobrinescu a făcut dezvăluiri senzaţionale despre ceea ce s-a întâmplat în spatele insolvenţei de la OLTCHIM. După ce fostul manager a fost forţat să-şi prezinte demisia, cu promisiunea deşartă că Oltchim va primi capital de lucru, guvernul a băgat combinatul în insolvenţă, fără să ţină cont de consecinţele sociale şi economice ce au derivat din această măsură.

La ultima sa apariție publică deputatul PNL Traian Dobrinescu a declarat că a făcut lobby pe lângă ministrul Economiei de atunci, Varunjan Vosganian, pentru a-l primi pe fostul manager, care venea cu soluții pertinente, chiar și cu societatea în insolvență.

„M-am rugat de Vosganian să-l primească pe directorul ROibu, care avea elaborat un întreg plan de salvare a combinatului. Am reuşit, Constantin Roibu s-a văzut cu ministrul, au stat 5 ore de vorbă, se părea că Vosganian înţelelese despre ce este vorba. După aceea, Vosganian a fost la Ponta, care i-a dat-o direct, spunându-i că la Oltchim, batista pe ţambal!", a spus deputatul Traian Dobrinescu.