Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #36172 CRISTI

2015-04-10 12:38

Domnilor colegi,

Domnul dir.Georgescu are dreptate dpdv. tehnic. Vad ca cei de la Vilcea ii au ca un os in gat pe cei de la Pitesti, dar trebuie sa se stie ca ARPECHIM poate functiona aproape de capacitate fara OLTCHIM, dar invers NU!

Daca guvernantii sunt bine intentionat (ceea ce nu cred!), se poate prelua de catre Statul Roman aceasta Rafinarie (care inca mai exista, si impreuna cu Petrochimia sa asigure functionarea si SIGURANTA NATIONALA in caz de evenimente deosebite (a se vedea tensiunile mocnite cu Rusia).

Oare in conditiile unei crize politice si armate si in conditiile in care NATO aloca forte in ROMANIA, cine va da combustibilul pentru acest eveniment????? Rusii de la Teleajen sau pseudorusii de la Midia?? De cei de la OMV nu mai discutam ca s-a vazut ce tine cu Romania (cine intelege ar trebui sa actioneze corespunzator si fara frica!). Unde sunt rezervele Statului Roman? Raspuns-la Rafinari private de acelasi Stat Roman!!!!!

Oare nu se gandeste nimeni ca din 1990 pana acum nu s-a facut decat sa se distruga ce aveam si nu s-a construit NIMIC de mare anvergura, decat moluri si cartiere rezidentiale (deci societate de consum).

Am uitat de MARILE INVESTITII CU CARE S-AU LAUDAT GUVERNELE DIN 1990 PANA ACUM: FABRICI CARE SE PUTEAU MUTA IN ALTA TARA DUPA CE NU LE MAI CONVENEA PROFITUL, LEGISLATIA S-AU AU FRAUDAT INCA UN STAT!

COLEGI de la Oltchim si Arpechim, ar trbui sa fiti unti pentru salvarea a ceea ce a mai ramas din PETROCHIMIA ROMANEASCA!!!!

Este logic, ca in conditiie in care OLTCHIM a disponibilizat 929 de salariati, a economisit cca 21 mil. EUR, dar are pierderi de cca 300 mil.EUR in aceeasi perioada de la disponibilizarea colegilor nostri, aceasta nu este o solutie pentru revigorarea OLTCHIM. Chiar daca da afara toti salariatii tot nu vine pe plus (ipotetic spus)!

Cei care gandesc si vor binele TARII si al SOCIETATII si care nu au frica de repercusiuni, ar trebui sa spuna adevarul si sa lupte pentru cele doua entitati, inca viabile (adevarat cu unele modificari si investitii!).

VA UREZ TUTUROR COLEGILOR DIN OLTCHIM SI ARPECHIM UN PASTE FERCIT, MULTA SANATATE SI UNITATE, IAR CELOR CARE NE DECID SOARTA, SA FIE MAI SINCERI CU EI INSUSI SI SA-SI ASCULTE INIMA SI NU LACOMIA DIN SUFLETUL LOR!