Afara cu Mihaela Radulescu de la ProTv

Rita Drumeș

/ #7 această chivuță dâmbovițeană

2015-04-07 20:09

De felul meu sunt un om tolerant, pot accepta aproape orice. Așa că pot să-i trec multe cu vederea Răduleascăi, că nu este o intelectuală rasată, că a fost promovată de anumiți oameni ca scriitor deși nu are prea multe în comun cu această castă, că și-a schimbat partenerii de pat mai des decât și-a schimbat poate batistele săptămânal și multe altele. Ceea ce nu pot să-i accept acestei chivuțe dâmbovițene, care se consideră divuță, este grobianismul pe care-l folosește pentru a decima anumiți oameni, chiar dacă poate că o face doar pentru a-și face reclamă. Se știe că reclama, chiar și negativă, este mai bună decât să fii lăsat în uitare, mai ales în lumea showbiz-ului. Fiecare are dreptul să-și trăiască viața așa cum consideră că-l împlinește, atât timp cât prin deciziile luate nu afectează viața celorlalți. În cazul ei se pare că-i place să-și trăiască viața călcând pe cadavre. Buna mea spunea:” curva când o scuipi spune că plouă“, astăzi, în zilele noastre, curva s-a mai cizelat un pic și se consideră îndreptățită să ofere lecții de moralitate. Asta este ceva cam greu de digerat pentru mine. În rest, așa cum am spus- pot tolera aproape orice.