Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #35641 Îi cer ministrului Economiei să nu mai ascundă adevărul despre Oltchim!

2015-03-25 12:07

http://www.voceavalcii.ro/2015032427570/

Publicat în Economie

ROMEO RĂDULESCU: Îi cer ministrului Economiei să nu mai ascundă adevărul despre Oltchim

 MAR 24, 2015  SCRIS DE  MĂDĂLINA STROESCU

Deputataul Romeo Rădulescu consideră că actualii guvernanți nu tratează cu seriozitate problema disponibilizaților de la Oltchim și că încearcă să tergiverseze lucrurile. În acest sens, parlamentarul a încercat să intre în audiență la ministrul Mihai Tudose, însă de mai bine de o lună de zile nu a primit niciun răspuns

"Cererea mea de programare în audienţă la minister zace prin sertare de mai bine de o lună, mai precis de pe 10 februarie. Nici până acum nu am primit vreun răspuns de la ministrul Mihai TUDOSE în legătură cu ce se va întâmpla cu foştii angajaţi ai Oltchim, care îşi aşteaptă salariile compensatorii. Am considerat absolut necesară o reluare a solicitării, pentru că o astfel de situaţie nu poate să treneze.

Angajaţii de la Oltchim trebuie să îşi primească salariile compensatorii cât mai urgent, nu aşa cum este cuprins în planul de reorganizare, adică la vânzarea companiei. Îi cer domnului ministru al Economiei să le spună vâlcenilor adevărul şi să aibă neapărat în vedere faptul că privatizarea presupune achitarea imediată a sumelor datorate oamenilor disponibilizaţi.

Consider inacceptabilă situaţia în care oamenii ar putea fi amânaţi încă 3 ani, dacă pentru preţul de pornire de aproximativ 300 milioane Euro nu ar licita nimeni", susține deputatul Romeo Rădulescu.