Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Anton Paul

/ #35525 Re: Re: Re: Re: Re: Tradatorii si hotii Oltchim

2015-03-20 14:23

#35523: POMANAGII: Gheorghe Piperea si Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu pe facebook. - Re: Re: Re: Re: Tradatorii si hotii Oltchim 

 Dragul meu,

Ce este asa greu sa intelegem? Fabricarea ambalajelor din lemn = cosciuge respectiv cultivarea plantelor si comertul cu ridicata al florilor = flori pe mormantul nostru si al Oltchimului, la parastas, pomenire, etc se mai serveste o tuiculita contra restului de banuti din buzunarele celor care mai rezista. Instrumentele medicale si stomatologie conduc la prelevarea de organe iar cele stomatologice la scos maselele de aur din gura mortului, sa nu se piarda nimic. Lucrarile de demolare a constructiilor au fost bagate la misto, Oltchim se prabuseste si singur.

Spre stupoarea mea lipseste din enumerarea noilor obiecte de activitate (dar poate deja este inscris in statut) organizarea de manifestari cultural-artistice adica angajarea de bocitori si laudatori.

Si lista ar putea continua cu puscarii, lagare de concentrare, tepe si roti de tortura, parlirea porcului de disponibilizat ca a indraznit sa-si ceara drepturile in justitie, manifestari ambulante, circuri itinerante si tematice, activitati academice - bordeluri, etc...

 

Partea proasta este ca pentru multe din meseriile/activitatile enumerate nu se fac cursuri la AJOFM. Poate reusim sa luam fonduri europene cu comision de 20-30%.

 

Anton Paul