Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Anton Paul

/ #35258 Cel putin doua saptamani de chin pentru toti cei interesati de oltchim

2015-03-11 23:03

Cel puţin două săptămâni de chin pentru toţi cei interesaţi de Oltchim şi nu numai!

 

Cu regret va informez că urmează cel puţin două săptămâni de chin. Împreună cu câteva zeci de disponibilizaţi urmează să contestăm Planul de reorganizare depus de administratorii judiciari. Şi, după cum arată documentele pregătite, există foarte mari şanse ca societatea românescă să fie un pic zguduită... Asta dacă instanţa poate să mai încline balanţa în favoarea respectării legii. Dacă legea nu se va respecta, DNA işi începe programul de primăvară şi la Vâlcea.

Pentru cei care nu au aflat încă, o parte din creditorii care au votat planul de reorganizare luni au fost sau urmează să fie contactaţi şi vor fi inştiinţaţi de înşelaciunea pe care au făcut-o administratorii judiciari prin prezentarea unui plan fals. Baza acestui plan porneşte de la câteva premise cel puţin eronate şi pe care administratorii judiciari le-au măsluit, astfel încât estimările sunt doar bule şi fabule.

În consecinţă votul lor cred că o să fie retras şi cred că o să asistăm la cântecul de lebadă al franc-ofonului domn fariseu Piperea şi compania.

În altă ordine de idei, astăzi mă prezint la Oltchim să îmi ridic răspunsul la cererea depusă în data de 12 februarie la registratura societăţii. Desigur că semnatarii Deciziei mele de disponibilizare nu au un răspuns pentru că acesta este tertipul folosit de ei, doar sunt (încă) avocaţi şi sunt unşi cu toate alifiile.

Urmează lucruri şi vremuri interesante!