Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Un petrochimist

/ #34703 Colegi de suferinta!

2015-02-26 16:29

Nici in al "douasprezecelea ceas" nu reusim sa ne unim. Unii fac eforturi sa mai salveze ceva, iar noi ne certam intre noi, facand pe placul altora care ne invrajbesc.

Nu uitati ca OLTCHIM SI ARPECHIM au fost facute sa functioneze impreuna.Daca Arpechim poate functiona fara Oltchim (daca se vrea!), Oltchim nu poate functiona fara Arpechim decat cu maxim 45% din capacitate(pofta PCC!!!!! si a unor politicieni vanduti pe cativa zloti!).

Noi trebuie sa fim uniti in fata celor care vor sa ne distruga si nu sa le oferim satisfactie ca au reusit sa ne dezbine. Va dati seama ca fara Arpchim, Oltchimul va mai avea cca 700 de angajati??? Restul ce fac? Pleaca la ...capsuni? Prin renuntarea la Arpechim, renuntati si la colegii din Oltchim !

De ce nu fac liderii de sindicat ce a spus foarte bine un coleg mai inainte - sa se inchida intr-o camera si sa iasa cu un plan bun pentru salariati?????

Timpul nu ne mai permite sa ne certam si jignim intre noi. Multi vorbesc fara sa studieze PLANUL DE REORGANIZARE. In plan se poate vedea si numarul de salariati din cele doua locatii si salariul mediu in fiecare locatie. Ce au sustinut cei care au fost la prefectul de Valcea este total fals si facuta cu rea intentie. Adevarat este ca la Pitesti s-a functionat putin dar s-a livrat propilena la Valcea dintr-o instalatie noua care a fost pornita "din prima" cum se spune si fara evenimente asa cum se temeau unii (dovada ca s-a facut lucru temeinic si cu profesionalism). Nu este vina celor de la Pitesti sau de la Valcea ca nu au mai fost bani pentru materia prima!!!!

Conservarea instalatiilor si mentinerea lor in stare de functionare nu este un lucru usor atunci cand nu ai tot ce iti trebuie (cei care cunosc industria chimica stiu despre ce este vorba!), lucru valabil atat pentru Valcea cat si pentru Pitesti.

LUPTA TREBUIE DATA DE TOTI UNITI IMPOTRIVA SISTEMULUI, A POLITICIENLOR CORUPTI SI A CONCURENTEI DIN UE CARE NE VOR SLUGI SI INGENUNCHIATI!

FITI UNITI SI NU VA MAI CERTATI !