Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

BREAKING NEWS OLTCHIM:

/ #34522 Ministrul Gerea continuă să-şi facă planuri pentru CET Govora şi Oltchim

2015-02-24 00:11

Ministrul Gerea continuă să-şi facă planuri pentru CET Govora şi Oltchim

Optimism şi siguranţă în declaraţiile ministrului Energiei, Amdrei Gerea, care face în continuu planuri de salvare a combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea. Sigur, este bine ştiut că Gerea şi-a mai arătat optimismul şi în trecut, când era ministrul Economie, dar, până la urmă, nu a rezolvat nimic.

Cu toate acestea, luni, 23 februarie 2015, Andrei Gerea a declarat că statul încearcă să salveze de la faliment Oltchim-ul, iar „piesa de rezistenţă" este tot CET Govora.

Iată ce spune ministrul Energiei, Andrei Gerea: „Încercăm să împuşcăm doi iepuri deodată, să vedem cum o anumită parte ineficientă poate căpăta valoare în altă zonă, adică minele de la Berbeşti să fuzioneze cu CET Govora, astfel Complexul Energetic Oltenia scapă de presiunea mare legata de problema de personal. Aceste mine produc o pierdere apreciabila, dar CET Govora va putea să asigure căldura la Oltchim şi la Râmnicu Vâlcea, totul conform unui program stabilit de CET Govora şi Complexul Energetic Oltenia. La Complexul Energetic Oltenia rămân probleme de eficientizare, investiţii".