Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.

/ #34442 CREANTELE OLTCHIM:

2015-02-22 17:22

#34440: -  VA E CIUDA MAAA, ASTA EEE.., UNII AU SI MUNCIT, MUNCA... ( ...PE CAND ALTII NU FACEAU OCHI SA SE TREZEASCA...), SI PIERDUT NOPTI SI ZILE IN OLTCHIM SI A AVUT SI CU CE..., ALTII AU VENIT SI EI LA SUPT SI STUPOARE SI-AU LUAT SI NEVASTA SI AMANTA CU CATELUL...ETC., NUMAI CA SUNT PREA PROSTI SI NU FAC FATA..., DEEEE MAAA..., CE SA VA FAC EU SAU COLEGUL FOTA SI ALTI COLEGI  CU NOI, SA MAI SI INTELEGETI, SUNTETI SI IMPOTENTI SI PROSTI....ASTA CA SA NU VA ZIC MAI MULTE.

 MAAA CACAT CU OCHI SI LIMBRICUL PARTIDELOR PULITRUCE, BAAAA OBOSITULE LA CAT AI SUPT LA ASTIA, SUGATEL DE SERVICIU.... MAAAA  ANIMALULE, AI MAAA IN DEGERATURA AIA A TA DE CUTIE CRANIANA UN GRAM, O FIRMITURA BOULE DE NEURON, REVENIM LA CE DISCUTAM IN 2012 SI RE:RE:RE:RE REPETEM PENTRU MULTI INAPTI MINTAL CA TINE, ROIBU A VENIT DE LA MAMA LUI SI TATAL LUI CU MULTA AVERE DE LA EL,... MAAAAA DIN BUZUNARULUI LUI, EREA PREA BOGAT EL, DUPA A MUNCIT SI LA DUS CAPUL, PREA DESTEPT CU NOTE MARI LA FACULTATE, DOCTORANT CU NOTA PE BUNE NU FALS IN ACTE..., SI NU CA PROSTII ASTIA DIN AUGUST 2012 DE MANANCA SI ACUM DIN MUNCA ALTORA TOTI FRIPTURISTII SI BETIVII  SI CARE MULTI INCA CAUTA TACAMURILE DE AUR....DE-I CULEGI DE PE JOS CAT DE TAMPI SI IMPLETICITI SUNT, ASTIA DIN AUGUST 2012-2015... BAAAA STI CE E AIA  MUNCA, A MUNCII,  STI TU CE ESTE MUNCA...., STI CE ESTE AIA SA NU AI PROGRAM DE 8 ORE SAU CA TINE 2 ORE SI FUGA IN ORAS LA DISTRACTII CU BAGABONTEALA...ZIII MAAA, STI CE ESTE AIA PERMANENTA LA COMBINAT CHIMIC????? RETARDEL, MARSSSS, FUGAAAAA MARSSSS..., APORT, ROIUUU..., PE ALTE FAPTE ESTE BOULE PROCES IN INSTANTA SI  NU NE PRONUNTAM, CHIAR PIPEREA SE JUDECA CU EL. ACUM ASTEAPTA SI TU SA VEDEM..., EU CRED CA TRANSPIRA  MULT PIPEREA DE NERVI, FOARTE NERVOS CAND IESE DIN SALA DE JUDECATA DUPA PROCESUL CU ROIBU, OARE DE CE????

 NU ORICINE POATE CONDUCE UN COMBINAT CHIMIC 22 DE ANI SI SA FIE IN PESTE 80 DE TARI PROMOVAT PE TOATE CONTINENTELE SI MULTE ALTE APRECIERI CA NU AVEM NOI AICI CUM SA LE INSIRAM...

EU MA JUR CA VA DRESEZ PE TOTI ASTIA PUPINCURISTII PARTIDULETELOR PULITRUCE.

MAI MUSCA A CATA OARA SI PAPA TOT.

P.S. TOT CE ESTE SCRIS SUS ESTE EXPRIMARE DIN DEX SI ELEVATA PENTRU VOI ASTIA CARE STATI RAU CU SINAPSELE SI...., NU ESTE NICIO JIGNIRE, DOAR RESPECTAREA DEX-ULUI IN VOCABULAR PE INTELESUL VOSTRU DE ARGOU.