Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

paul

/ #34377 Re: Tradatorii si hotii Oltchim

2015-02-21 15:41

#34297: - Tradatorii si hotii Oltchim 

 De exemplu dl. Smeu Alin nu este din gasca de hoti? Pai sa ne aducem aminte cine conducea Oltchim dupa ce Dl. Roibu a fost obligat sa-si dea demisia? Cica HOTUL de Balan, Spiri - amandoi, Coclet - amandoi si Director economic sau Contabil sef... altul din gasca... Alin Smeu. In orice formula de conducere era... Alin Smeu. Alt HOT care ne bantuie trecutul si prezentul oltchimist este... pensionarul Talpasan. Ma opresc doar la cei doi, Smeu si Talpasan. Cei doi au furat din banii tuturor angajatilor deturnand acesti bani din parcursul lor firesc catre CAR, actiunea in sine se numeste delapidare, inselaciune, fals in declaratii.

Nu pot sa-mi cer scuze fata de niciuna dintre persoanele cu functie de conducere pentru ca si inactiunea se pedepseste. Asa scrie la Codul penal. De exemplu, dl. Pirnea ridica vesnic din umeri cand ii spui ca subalterna lui dna Dinu a intocmit gresit niste adeverinte de vechime in grupele de munca... adica dl. Pirnea stie si nu face.

Sau poate alti sefi si directori nu stiu ce se intampla in Oltchim si trebuie sa ne cerem scuze? Pai mai draga musafirule (ca tot nu ai curajul sa-ti dai numele), toata lumea stie ce se intampla in oltchim, de la femeia de serviciu pana la Piperea. De ce nu ies ei in fata si nu isi arata barbatia, onestitatea si cinstea? Si cum se numeste toata chestia asta? COMPLICITATE LA FURT SI TAINUIRE.

Ca tot nu ai curaj sa iti spui numele, macar ai barbatia sa pui tu un nume de persoana cu functie de conducere care nu stie ce se intampla in societate? Poate directorul ala detasat cu salariul platit de oltchim? Cel cu salariu de peste 18000 lei lunar?

Tradatori si hoti sunt toti cei care au o cat de cat putere sa se OPUNA HOTIILOR SI NU O FAC. Hai sa vad un nume de sef care a protestat in fata societatii ca restul fac numai magarii si hotii?

Si sti de ce? Pentru ca buzunarul lor este mai aproape decat buzunarul nostru. Iar omenia, cinstea si onestitatea nu mai sunt in tara asta nici macar o amintire, seamana cu Luceafarul lui Eminescu: era pe cand nu se vedea, azi o vedem si nu e!

Cati dintre cei care conduc in mod onest s-au opus politrucilor Spiru, Mardare, Marinescu, Avram, Coclet, Balan, Stanescu, etc? Vreau un nume, unul singur

Asa ca las-o-n baie!

Sa va fie tuturor rusine, hotilor!