Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

/ #2641 Re:

2015-01-11 21:04

#2636: -  

Nu poţi să fi o persoană credincioasă aşa cum pretinzi că eşti şi să fi împotriva religiei în şcoli. Eşti împotriva unui drept constituţional. Este ca şi cum ai spune că dacă ai fost victima unui caz de malpraxis într-un spital, toţi medicii trebuie daţi afară şi medicina să se practice particular. Se poate pune problema calităţii actului de predare şi a manualelor, în nici într-un caz a religiei în sine. Dacă eşti un om credincios, NICIODATĂ nu te va supăra să auzi despre Dumnezeu, Maica Domnului, Biserică şi Sfinţi. „Enervarea” asta pe predarea religiei în şcoli nu provine de la un un om credincios.

Mulţi elevi, de-a lungul timpului, şi-au învăţat chiar ei părinţii multe lucruri despre Dumnezeu şi Biserică, pentru că părinţii nu au făcut la şcoală pe vremea comunismului religie.

Dacă eşti într-adevăr credincios, tu însuţi ar trebui să lupţi pentru DREPTUL ca fiecare om, fiecare COPIL să aibă ŞANSA de a cunoaşte religia strămoşească şi enorma ei contribuţie la cultura şi civilizaţia acestui popor. Apoi, mai departe, este ALEGEREA fiecăruia dacă vrea sau nu să fie un creştin practicant.

Şi Dumnezeu îi dă omului deplină libertate în acest sens.