Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #31768 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-01-07 11:29

#31761: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

 Tu si altii ca tine scosi din context va meritati soarta.Tu si altii ca tine scosi din context sunteti de vina. Eu si altii ca mine scosi din context nu ne-am ocupat niciodata de mizerii si alte fapte scoase din context. Maimutarelile scoase din context nu le-am afisat eu ci tu. Hotia scoasa din context nu am practicat-o eu si nici alte fapte scoase din context. De toata jena scoasa din context nu cred ca am fost vreodata. Probleme cu capul scos din context putem avea fiecare, dar cel care e scos din context esti tu si ai o grava problema scoasa din context si aia se numeste daca e sa o scoatem din context "complex intelectual" de care ai o suferinta cronica si mai ai o boala scoasa din context care se numeste "sindromul prostiei si naivitatii"

Da recunosc , nu sunt destept si din aceasta cauza scoasa din context nu am castigat procesele si nu mi-am obtinut drepturile scoase din context. Dar tu, tu superinteligentule , ce ai castigat pana acum? 

Nu ti-am zis nimic scos din context, te-am intrebat, in cazul in care nu va fi ca tine, ai curajul, demnitatea si caracterul sa recunosi scos din context ca te-ai inselat si ca statul de drept din Romania scoasa din context (ce-mi plac cuvntele astea), nu e chiar un stat de drept si te-ai increzut orbeste intr-o iluzie si in mintea ta care iti creeaza feste scoase din context?

Totusi am un p.d.v comun cu tine si acela se refera la sindicatele scoase din context.

In rest , daca nu imbratisez aceleasi principii ca ale tale , nu insemna ca sunt mai prost sau mai destept decat tine.

Acelasi "scos din context"

 
Facebook