Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

/ #31701 Re: Hai sa lamurim problema SLO!

2015-01-03 09:49

#31691: - Hai sa lamurim problema SLO!  TOATE SINDICATELE, TOATE COLEGULE SI FOST COLEG, IMPREUNA CU STATUL ROMAN, TOTI. LIDERII  NOSTRI NE-AU  TRADAT PE TOTI (SI ANGAJATI SI FOSTI ANGAJATI) SLO, SVO, SUO, SSO,SRO LA NIVELUL OLTCHIM PE CCM SI ALTE LEGI.

 Ai si tu si eu dreptate, insa ce nu intelegi si tu, procesele continua... ( cu si fara agitatie sau caposenie si alte fapte...), insolventa continua si falimnentul final s-a cerut in instanta in 2014 cu primul termen in 2015 dupa cele 4 rateuri de privatizare in insolventa si incalcari repetate a legii in defavoarea celorlalti creditori si lista esteeeeeeeeeeeeeeee lungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, primii si de drept salariatii (fosti si actuali ) fiind beneficiarii legali si prioritari la plata tuturor drepturilor din tabelul de creante.... Statul roman trebuie sa platesaca impreuna cu sindicatele care au contribuit la starea si situatia actuala. Nu mai vorbim de unii caposi care sunt un pic luati si total confuzi de realitatea evenimentelor si de indolenta cu care trateaza terrmenul creante salariale in acte care exista si-n dex explicat pentru toti naivii nestiutori si imbarligatori din randul sindicatelor..., si-au atins tinta sindicatele si statul roman chiar si prin tine, pacalindu-te sa nu mai crezi si sa denaturezi adevarul, tu cel de nu crezi in acte si legi care ele exista.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

DE DOI ANI DE ZILE STRANGEM PENALIZARI DE INTARZIERE SI DAUNE-INTERESE PREJUDICIILOR CREATE CATRE NOI. AI INTELES!!!!!!!!!!!

CREANTELE SALARIALE SE PLATESC SI ESTE OBLIGATORIU SA NE CEREM DREPTURILE SI PENALIZARILE CONFORM LEGILOR SI CU DOVEZILE CARE LE STI SI LE AVEM TOTI.

 RATEUL SINDICATELOR SI STATUL ROMAN VOINTA COMUNA  FIIND:

OLTCHIM si ARPECHIM, INCHIS!!!!!!!!

CU MANA, DECIZILE  SI PRICEPEREA LOR LA ALTE FAPTE ILEGALE... COROBORAT SINDICATELE SI STATUL ROMAN IN CULPA.

S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA

http://portal.just.ro/  

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar  

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 
Facebook