Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #31580 Deputatul Romeo Rădulescu cere Guvernului să şteargă datoriile Oltchim

2014-12-30 17:42

Deputatul Romeo Rădulescu cere Guvernului să şteargă datoriile Oltchim

30.12.2014 • PoliticaFii primul care comenteaza

Deputatul Romeo Rădulescu este pregătit să înceapă în forţă noul an 2015.

De ceva vreme, parlamentarul caută soluţii pentru rezolvarea problemelor de la Oltchim, iar acum crede că e posibilă ştergerea datoriilor combinatului către stat, fără ca CE să sancţioneze România pentru asta.

Nu în ultimul rând, parlamentarul va solicita Guvernului să finalizeze şi să achite lucrările rămase de executat la pârtia de schi de la Vidra.

„După 1 ianuarie, mă voi duce la ministrul Economiei pentru a încerca rezolvarea problemei Oltchim. Se poate da o hotărâre a Parlamentului prin care societatea să fie scutită de datoriile către statul român iar ulterior să fie privatizată. Dacă nu va mai avea datorii, va putea fi privatizată. Trebuie găsite soluţii de compensare a forţei de muncă. Ar urma ca salariile compensatorii să fie plătite nu de către stat, ci de către societate. În afară de Oltchim, voi cere să fie urgentată finalizarea şi plata lucrărilor la domeniul schiabil de la Voineasa”, a anunţat, zilele trecute, Romeo Rădulescu.

Liderul PNL a făcut câteva referiri şi la modul în care este administrat oraşul, arătându-se foarte nemulţumit de primarul interimar Gigi Matei.

„Nu cred că în 2015 vor fi alegeri parţiale pentru Primăria Râmnicului. PSD nu are niciun interes, îl are pe Gigi Matei, care nu face nimic şi are un tupeu extraordinar. Oraşul este foarte murdar, niciodată nu a arătat Râmnicul în felul ăsta. Pe Regina Maria, este noroiul de două degete. Este oraşul PSD, oraşul lui Gigi Matei. Au spart străzile, le-au lăsat aşa. La Grădina Zoologică, este oribil, trotuarele sunt sparte. (…) În momentul ăsta, avem o administraţie complet incompetentă, este mizerie în tot oraşul”, a criticat deputatul colegiului Rm. Vâlcea Nord.


(C.L.)

http://arenavalceana.ro/2014/12/30/