Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #31416 Victor Ponta, despre întâlnirea cu Iohannis. NEAGĂ CĂ I-A CERUT SCUZE LUI IOHANNIS

2014-12-23 10:49

Victor Ponta, despre întâlnirea cu Iohannis. NEAGĂ CĂ I-A CERUT SCUZE LUI IOHANNIS


"Regret "discutiile de la Cotroceni pe surse" aparute pe siteuri! 100% inventii! Dar seriozitatea si concizia merita continuate!", a scris Ponta, pe Twitter.
 

"Stiripesurse.ro a aflat insa cateva detalii interesante. Surse politice apropiate celor doi oficiali sustin ca premierul Victor Ponta si-a cerut scuze in fata presedintelui pentru atacurile din campanie cu "vandutul copiilor" si "familia completa". Presedintele ar fi replicat ca nu va tine cont de ceea ce a insemnat perioada campaniei in abordarile sale de viitor in relatia presedinte-premier, dar ca atacuri de genul celor pomenite puteau fi evitate.

De asemenea presedintele a cerut sa fie informat regulat si cu acuratete cu ceea ce Guvernul are de gand sa intreprinda in viitor si ca s-ar bucura daca ar fi consultat inainte de marile decizii.

In aceeasi idee... premierul a intrebat daca o demisie a sa din fruntea Guvernului ar fi oportuna in acest moment. Presedintele ar fi replicat ca a constatat existenta unei majoritati parlamentare care sustine actualul Guvern Ponta IV si ca nu are o problema cu cine conduce acest guvern de vreme ce regulile democratice sunt respectate", a scris site-ul stiripesurse.ro.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/
 

Ce au discutat Iohannis si Ponta/ surse

Putine lucruri am aflat oficial de la cei doi cetateni care ocupa palatele Cotroceni si Victoria. Dupa ce au adoptat strategia on-line de colaborare institutionala nici unul nu a suflat public despre adevaratele discutii din spatele usilor inchise.

stiripesurse.ro a aflat insa cateva detalii interesante. Surse politice apropiate celor doi oficiali sustin ca premierul Victor Ponta si-a cerut scuze in fata presedintelui pentru atacurile din campanie cu "vandutul copiilor" si "familia completa". Presedintele ar fi replicat ca nu va tine cont de ceea ce a insemnat perioada campaniei in abordarile sale de viitor in relatia presedinte-premier, dar ca atacuri de genul celor pomenite puteau fi evitate.

De asemenea presedintele a cerut sa fie informat regulat si cu acuratete cu ceea ce Guvernul are de gand sa intreprinda in viitor si ca s-ar bucura daca ar fi consultat inainte de marile decizii. De o atentie speciala s-a bucurat subiectul Republica Moldova.

In aceeasi idee... premierul a intrebat daca o demisie a sa din fruntea Guvernului ar fi oportuna in acest moment. Presedintele ar fi replicat ca a constatat existenta unei majoritati parlamentare care sustine actualul Guvern Ponta IV si ca nu are o problema cu cine conduce acest guvern de vreme ce regulile democratice sunt respectate.

In final s-a convenit ca astfel de intalniri sa se permanentizeze si nu ar fi exclus ca presedintele sa fie invitat in viitor la anumite sedinte ale Executivului.