Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

/ #31131 Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-19 08:24

#31130: - Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. STI UNDE ESTE OLTCHIM PE HARTA???? V-A PLACUT IN DEBANDADA, HAOSUL, MINCIUNA, URA, HOTIA SI ALTE FAPTE COMISE DE VOI...., CREATE  DE VOI IN OLTCHIM, ATI ASMUTIT OAMENI CONTRA OAMENI SALARIATI OLTCHIM CONTRA SALARIATI OLTCHIM SI VALCENI SI ARGESENI CU TARA CONTRA SALARIATI OLTCHIM SI PE CADAVRE UMANE DECEDATI SAU MURIBUNZI IN  GREUA LOR SUFERINTA SI MULTE ALTE SITUATIII DEOSEBIT DE GRAVE SI GRELE..., NUMAI CA OCCIDENTUL NU E PROST CA VOI, TARA NU E PROASTA CA VOI, JUDETELE ARGES SI VALCEA NU SUNT PROSTI CA VOI, SALARIATII OLTCHIM N-AU FOST TOTI PROSTI CA VOI, EEE.. ACUM AFLATI UNDE ESTE OLTCHIM PE HARTA:

 Tu sa-ti vezi de mucii tai, politrucule, pupincuristule, lingaule, smirghel de cururi la partidulet si fetita de casa, pres si carpa murdara infecta si jegoasa spurcata, fara coloana vertebrala si creier lipsa.....s.a.m.d.  Nu intri tu aici pe o PETITIE OLTCHIM sa-mi spui tu mie sau colegilor ce sa spunem ( precum Tariceanu pe alt pod total confuz si garantat ca el vine informat din Bucuresti, un cretin ordinar jeg imputit si marsav). Daca voi comunistilor ati fost dresati sa muscati si sa vorbiti la comanda si sunteti spalati pe creier si spurcati la bot, va dau dezinfectant din Oltchimul asta INCHIS si va curatati definitiv, va albim cu totul si DEFINITIV. La 25 de ani de la "REVOLUTIE" INCA DORMI OBOSITULE SAU MAI INCERCI TU SI ALTII CA TINE, SA CE....??? Te sti vinovat, vei raspunde direct de faptele comise, asta ca sa mai spurcati voi UE si sa va dati sfintisori pe aici sau pe unde va mai etalati voi spalaceala din creierul lipsa de care dovediti ca nu-l aveti....

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SA VEZI SI SA NU CREZI CATA MINCIUNA MARCA PSD SI PNL ( + CU FUGARII VINOVATI LA TARICEANU SI LA ALTE PARTIDE...) CU PDL IMPREUNA CU ALTE PARTIDE POLITRUCE  PC, UNPR, PP-DD, PRM...ETC.

DOUA JUDETE DISTRUSE VALCEA SI ARGES SI TOATA TARA ROMANIA, PRABUSITA, INCHIS.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

SA NU UITATI CADOURILE DE CRACIUN SI DE REVELION PENTRU FAMILIILE VOASTRE, DISTRATI-VA LA MAXIM, LA MULTI ANI VA URAM NOI OLTCHIM TUTUROR!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSCARIE SI CONFISCAREA AVERILOR PENTRU TOTI CEI VINOVATI, CONFORM LEGII SI LEGILOR TARII ROMANIA MEMBRA IN UNIUNEA EUROPEANA CU TOATE LEGILE EUROPENE IN VIGOARE.

#30782 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#30783 Cu insolvenţa nu-i de glumit!

 SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!