Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #30551 Re: Re: Re: VICTORIA[PALAT]

2014-12-07 15:20

#30549: - Re: Re: VICTORIA[PALAT] 

 Cine face si desface? Care pune planul de reorganizare in functiune si tabelul de creante plati creditori? Care are decizia suprema si de executare??? ....etc.

Cu decizie a faptelor petrecute in instante cu nereprezentari corecte si cu explicari puerile in fata instantelor, unii au inchis inainte sa le inceapa procesele...., acum si-au revenit si merg pe drumul bun, speram sa nu se impotmoleasca....

Cu dialog-social nu faci nimic, iar cu plangeri la guvern, am vazut si vedem..., n-au fost in stare cu diaspora si de o tara intreaga sa aplaneze si sa rezolve situatiile, ce pretentii  sa mai avem....

Este de apreciat orice actiune dar nu sa fim luati de prosti pentru interese de partid ale unora sau interese de propaganda a altora, nu ne ajunge jegmaneala si minciunile la care am participat si  furturile lor?

Sa fim sanatosi, da,  foarte important asta!!! Umilinta au creat-o sindicatele si statul roman, asta au facut cu noi, partidele politice si specula de a-si face ei doar campanii pe banii nostri capatuiti si opriri ilegal de la plata catre noi.

Cu stima.