Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

S.C. Oltchim S.A, Disponibilizatii din 2013
Musafir

/ #30007 S.C. Oltchim S.A, Disponibilizatii din 2013:

2014-11-30 08:54

#30006: reprezentant ONG -  SUNTETI PRAF IN OCHI...!!!

 Va salut, daca tot apareti pe aici si sunteti ONG "serios" ceea ce nu dovediti, dati numarul de evidenta unde sunteti inregistrati juridic, nume, prenume, adresa, telefon de contact, site-ul de prezentare, ce cursuri si ce intentii aveti, etc. Nu aruncati sparle si soparle pe aici.

In ce priveste disponibilizatii din 2013, v-ati trezit tarziu, poate la seria urmatoare sa fiti pregatiti, insa la cum va prezentati nu aveti nici o sansa.

Disponibilizatii 2013, acestia sunt preluati pe OG., HG.  cu  CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A  care le este strict lor adresat si pentru conversie de recalificare profesionala prin AJOFM cu SINDICATELE (raspunzatoare direct prin CCM si cotizatiile primite de la angajati in astfel de situatii ), drepturi legale de care beneficiaza dupa cum scrie in ele si este normal sa beneficieze de toate drepturile legilor, doar este o institutie a statului roman si actionariat, care au decurs la disponibilizari colective de personal.

Disponibilizatii Oltchim, beneficieza pe acte cu urmatoarele forme de protectie sociala  si salarii plati compensatorii in functie de vechime conform CCM (Contractului Colectiv de Munca la nivelul SC. Oltchim SA. Ramnicu Valcea ):

A. ORDONANTA OG. SI HG. statul roman :

# indemnizatie de somaj care beneficiaza toti somerii  in categoriile de someri luati in evidente de AJOFM:

a)  6 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an;

 

b)  9 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puţin 5 ani;

 

c) 12 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare mai mare de 10 ani.

 

 # indemnizatie venit de completare prin protectie sociala si cu reconversie provesionala, dupa caz cine doreste si se inscrie, nefiind obligatie, pe baze sindicale si statul roman patron coroborat cu AJOFM statul roman:

–      12 luni, pentru persoanele care au o vechime in munca intre 3 ani si pana la 10 ani;

 

–      20 de luni, pentru persoanele care au o vechime in munca intre 10 ani si pana la 15 ani;

 

–      22 de luni, pentru salariatii care au o vechime in munca intre 15 ani si pana la 25 de ani;

 

–      24 de luni, pentru salariatii care au o vechime in munca de cel putin 25 de ani;

 

B. CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A, LEGE JUDECATOREASCA:

 

# plati salarii compensatorii in functie de vechime in munca pe Legea CCM (Contractului Colectiv de Munca ) la nivel de S.C. Oltchim S.A. conform acestei legi aprobata judecatoresc si de toate institutiile in competenta lor si sprijinita de alte legi in vigoare:

 

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM la nivel de S.C. OLTCHIM S.A, LEGE JUDECATOREASCA, SUMA NETA:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii.

 

 

 Iar daca ati venit la doi ani de la disponibilizare cu povesti, ati cam pierdut teren, unii si-au facut reconversia profesionala si suntem angajati, plecati din tara sau pensionari si diverse alte cazuri...