Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

/ #29892 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti....

2014-11-27 14:52

#29876: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: numai hartisti.... 

 #29880 =>ESTI TU UN COPY-PASTE LA CEEA CE NOI AM  SPUS DE VOI SI NE-ATI FOLOSIT TERMENII SI VORBELE RASTALMACINDU-LE, AIURINDU-LE, PENTRU CA VOI NU STITI SI NU CUNOASTETI, NICI NU EXISTATI, SUNTETI FARA IDENTITATE, STI SA MA IMITI MAIMUT-O SI NICI ASTA NU PUTETI.

 

SI EU CE AM SCRIS PRAMATIE, TOTI BETIVII AUTENTICI CARE SE STIU AU FOST DATI AFARA FARA COMENTARII, IAR  DE PE TIMPUL DOMNULUI ROIBU SE FACEAU CONTROALE CAND LE ERA LUMEA MAI BUNA SI  LA FEL CUM A FOST PRINS  CERNEV DORMIND ABURIT DE SOMN SI CU GENELE LIPITE DE VISE...., E..., SI LA BETIVI PE LOC SE DESFACEA CIM DIN CCM FARA COMENTARII!!!!

 

VOI PUTETI SA STATI DE BARFA SA VA RANJITI CA PROSTII UNU LA ALTU DACA OGLINDA ATI SPART-O NUMAI CAND V-ATI APROPIAT DE EA....,  IAR DE  ASTA SUNTETI BUNI PANA VA VAD IN PARC SI FARA PROTEZE IN GURA DAND DIN CAP A RETARD SI BOMBANIND CA V-A FACAUT VOUA... FARMECE, MAGIE, HIPNOZA... SI DIN CAUZA ASTA SUNTETI OBOSITI SOMNOROSI.... SI  VOI NU SUNTETI VINOVATI, VOI NICI NU ATI FOST CUMVA, CANDVA...., VOI AVETI DOAR ASA... O SOMNOLENTA OBOSITOARE SI INFECTA....

 

PAPA TOT, SUGACIUL DE SERVICIU.

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.