Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

/ #29845 Pa .... #29843 .....

2014-11-26 18:02

video http://www.digi24.ro/ uitati-va voi aici cine e Diculoiu pentru SLO.  Are si text scris acolo, daca nu se intelege in video discutia...


"
Salariat: - De ce nu scoti domnule oamenii afara ? Ca nu mai este sindicat !
Diculoiu: - Pai ce sa ii scot eu ?
Salariat: - Dar cine sa ii scoata ?
Diculoiu: Ies ei daca vor.
Salariat: - Dumneata, ca dumneata ai sindicatul !
Salariat: Face sindicatul ce vrea !
Salariat: Pai dumneata esti seful."

 

"Aproape 60 de angajaţi s-au adunat de la prima oră în faţa combinatului Oltchim. S-au năpustit asupra maşinii liderului de sindicat şi nu l-au lăsat să intre în clădirea de birouri.

Muncitorii susţin că nu şi-au mai primit salariile de trei luni, iar din acest motiv au reluat protestele. Zece angajaţi au intrat în greva foamei şi spun că nu vor renunţa la această măsură extremă până când Victor Ponta nu va veni să vorbească cu ei.

„De un an de zile de când la ordin politic s-a oprit această societate, ne zbatem în mocirlă. Vrem să îi arătăm noi realitatea domnului prim-ministru”, spune angajat.

„Nu ne-am primit salariile, nu mai avem bani de naveta. Vine Craciunul, copiii aşteaptă banii”, a spus un bărbat.

Între timp, liderul de sindicat a reuşit să îi convingă pe muncitori să intre la discuţii cu reprezentanţii conducerii combinatului. Acestea au fost însă fără rezultat, iar cei zece angajati au anunţat că vor continua protestele.

Conducerea combinatului a declarat că nu are bani de salarii momentan, pentru că Oltchim este pe pierdere. Le pot oferi angajatilor doar bonurile de masă în valoare de 100 de lei.

„Dânşii au avut trei revendicări majore, ca să zic aşa, plata salariilor restante acumulate în decursul anului 2013, o problemă care momentan nu poate fi rezolvată. Nu poate fi rezolvată, pentru că nu există un capital de lucru suficient care să producă un anumit profit din care eu să încep să asigur salariile restante”, a spus Marius Pârvu, directorul Oltchim.

Oltchim a intrat în insolvenţă în luna ianuarie a acestui an, după o încercare de privatizare eşuată. Combinatul funcţionează acum la un sfert din capacitate. O nouă încercare de vânzare a Oltchim este programată pentru luna februarie a anului viitor, ofertele putând fi depuse până pe 17 ianuarie."

Publicat 19:03 02

 



ASA CA SA MAI COTIZATI IN FLUTURAS LA ACEST INDIVID DICULOIU !!!!

ESTE CAM VECHE POVESTEA SI  ACUM ISI DA ARAMA PE FATA SI NU ESTE PRIMA DATA

 

 SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA!!!

 

#29833 Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

http://adevarul.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=L-avFshzBOI min.5,53

APARE SI MINCIUNA SPUSA DE PARVU, AUZITA DE TOTI SI TOTI AU TACUT INCLUSIV SLO ( OARE CINE DEZINFORMA IN HALUL ASTA????), CU SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CARE NU SUNT LA MASA CREDALA DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA DISPONIBILIZARILE S-AU INTAMPLAT LA 5 LUNI DE LA INTRAREA IN INSOLVENTA IANUARIE 2013 (LEGEA SPUNE FOARTE CLAR LA MASA CREDALA INTRA TOT CEEA CE A FOST INAINTE, NU SI DUPA DECLANSAREA INSOLVENTEI ) FIIND SUPUSE LEGII SI CARE SPUNE AGHITA CREANTELE, MASA CREDALA CUPRINZAND NUMAI CEEA CE ERA INAINTE DE INTRAREA IN INSOLVENTA ANUL PANA-N DECEMBRIE 2012 NU DIN IANUARIE  2013 ANUL DISPONIBILIZARILOR SI DECLANSARII INSOLVENTEI. ASTA DOVEDESTE MULTA DEZINFORMARE SI ILEGALITATE IN CEEA CE AU COMIS TOTI PRIN NEPLATA DREPTURILOR SALARIALE NICI PANA AZI SFARSITUL ANULUI 2014. LEGEA 85/2006 SPUNE ACHITA...!!!!!!!!!

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

 

#29835 JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA, JOS LABELE DE PE OLTCHIM SI ARPECHIM!!!