Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #28386

2014-10-29 15:48

Sindicatele stiu sa incaseseze cotizatiile, fraierii cu problemele nerezolvate si furati pe  fata, cu plati neachitate si muuulte alte probleme...., VOI CREDETI CA ACEASTA CONDUCERE OLTCHIM NU STIE, S-AU NU AU AFLAT CE RASPUNDERI AU PE  LEGEA INSOLVENTEI..., toti,  angajati si disponibilizati, VA MERITATI SOARTA.

Azi fura un surub, maine fura un combinat chimic si voi va uitati uluiti la ce se intampla. Mai dormiti mai baieti pentru ca sunteti complice toti la fapte daca ele exista. Este bun somunul..., va reamintesc ce a spui Diculoiu, acum ceva timp, daca oamenii nu vor, nu se intampla nimic.

video http://www.digi24.ro/  uitati-va voi Diculoiu ( SLO ).  Are si text scris acolo, daca nu se intelege in video discutia...

"
Salariat: - De ce nu scoti domnule oamenii afara ? Ca nu mai este sindicat !
Diculoiu: - Pai ce sa ii scot eu ?
Salariat: - Dar cine sa ii scoata ?
Diculoiu: Ies ei daca vor.
Salariat: - Dumneata, ca dumneata ai sindicatul !
Salariat: Face sindicatul ce vrea !
Salariat: Pai dumneata esti seful. "

Si tot ceea ce v-am scris nu este instigare, este pura realitate si gaura imensa in buzunarul nostru a celor care suportam si a faptelor care exista pentru toti, la aproape doi ani de insolventa si trei ani de colaps in care ne aflam toti, vi se stinge licuriciul si curand este la gunoi.

V-ATI JUCAT DE-A VATEA ASCUNSELEA SI ACUM  VA PLANGETI CA NU MERGE SI NU PORNESTE SI NU SI NU... SI TOT ASA...

VA MERITATI SOARTA SI NE MERITAM SOARTA.