Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #28087 UNPRist: ce p**a mea, copchilul ăsta să mă vândă la ruşi? Iohannis e neamţ, Merkel conduce toată Eu

2014-10-24 09:52

UNPRist: ce p**a mea, copchilul ăsta să mă vândă la ruşi? Iohannis e neamţ, Merkel conduce toată Europa…

UNPR-ul condus de Gabriel Oprea ar trebui să-l susțină pe Victor Ponta la alegerile prezidențiale. Vă prezentăm interesanta înregistrare a unei convorbiri purtate de un UNPRist din județul Neamț făcută publică de jurnaliștii de la vestea.net.

-“Am zis: Vreau să stau de vorbă şi cu Tărâţă. M-am dus la Tărâţă…” (00.39)

-“Relaţia cu PSD-ul: ei îşi face campania lor. Pentru că e coabitarea asta. Noi o lăsăm încetul. Iohannis are mare şanse şi mergem cu opoziţia” (01.50)

-“După aia, s-o rupt! După alegeri, cu PSD-ul, s-o rupt! Fiecare partid… Şi facem majoritatea cu ăştia din Opoziţie” (02.08)

-“Pentru că ăsta nu va ieşi preşedinte de ţară sub nicio formă. Americanii nu-vrea, s-a dus în America şi nu-l bagă nimeni în seamă” (02.17)

-“Tărâţă se fotografiază cu ei, că n-are ce face. Ştii pe bannere, pe astea… Noi, uşor… Noi, uşor… Nuuu… Eu votez cu Iohannis” (02.59)

-“Nu contează, băi, alianţa (N.R. – de guvernare). Am impresia că tu nu auzi:  După data de 16, al doilea tur, te-ai despărţit. Nu ai nicio treabă cu ei pe urmă. Iohannis orişicum iese şef de stat” (03.09)

-“Dar ce p**a mea, copchilul ăsta (N.R. – Victor Ponta) să mă vândă la ruşi? Cum?… Mergem cu Iohannis. Iohannis îi neamţ, are altă viziune, altă… are relaţii în afară, Merkel conduce toată Europa…” (03.26)

-“Dar cum să mă duc eu cu Ponta? Am zis, ştii cât o costat acolo, o costat mult, ştii pe stadion? Două milioane de euro! O mie de euro un autocar de aici până la Bucureşti? De unde bani? Nu banii noştri?…” (03.43)

 

 Integral https://www.youtube.com/watch?v=IrMDl0iZAlk