Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #27872

2014-10-21 09:52

VIDEO EXCLUSIV! Niciun politician din Romania nu a fost vazut intr-o asemenea ipostaza! Imagini de groaza cu Marian Vanghelie! A injurat ca la usa cortului, a lovit masina jurnalistilor cu pumnii si picioarele si i-a amenintat cu spitalizarea!

http://www.wowbiz.ro

Recunoscut pentru iesirile sale tragi-comice, Marian Vanghelie a calcat serios pe bec, avand o reactie nervoasa incredibila pentru statutul sau de primar al sectorului 5.

Concret, intr-una din serile trecute, Vanghelie insotit de actuala sa iubita, Oana Niculescu Mizil, au cinat in oras alaturi de sotii Mircea si Mihaela Geoana, la un restaurant cu specific asiatic, din zona Floreasca. Parea sa fie o seara agreabila intre prieteni, cu bucate alese si cu bauturi fine, de departe facand distinctie un whisky de minimum 12 ani, savurat "responsabil" de Geoana.

In toata aceasta atmosfera de familie, "Marean", sustinut si de cateva pahare de vin rosu, atent selectionat, a fost responsabil cu buna-dispozitie: a gesticulat, a glumit si i-a imitat cel mai probabil pe cativa inamici comuni de-ai sai si de-ai lui Geoana, starnind un amuzament general. Seara parea sa se incheie linistit, iar cele doua cupluri au plecat, fiecare, cu masina proprie.

La iesire, un "om de bine" din parcare l-a avertizat pe Vanghelie ca a fost surprins de paparazzii. Cu sangele curgandu-i mai rapid prin vene, ca urmare a paharelor de vin rosu consumat, primarul sectorului 5 a inceput o ancheta pe cont propriu, convins ca in spatele unui banal material de paparazzi se afla o conspiratie politica la nivel inalt. Asa ca, in timp ce jurnalistii WOWbiz.ro ii filmau pe sotii Geoana, Vanghelie a pornit pe urmele lor, iar la o intersectie mai intunecata i-a ordonat soferului sa blocheze jurnalistii cu masina. Nervos, edilul s-a dat jos de pe scaunul din dreapta si s-a dezlantuit:

Dialog paparazzi - Marian Vanghelie:

Marian Vanghelie: Ce e, ma, de ce ne urmariti?

Paparazzi: Buna seara. Cine va urmareste? Nu v-am urmarit.

M.V.: De ce ne urmariti, ma? Baa, il arestam pe Ghita?!!, Ba, f...ti m..tii m..ii!? Il arestam pe Ghita, ma? Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru! Baa, stii ce sa.. 'm...iti rupem picioarele, ma! Fii atent ce-ti spun: ca am sapte masini pe voi acum, am trimis! Daca va mai prind o data, va bag in spital!

P: Ne scuzati.

M.V. Baa, da-te dracu-n m..tii m..ii!

Si pentru a fi si mai convingator, Vanghelie s-a napustit cu pumnii si cu picioarele pe masina paparazzilor, incercand sa deschida portiera din dreapta si, cel mai probabil, sa treaca la agresiuni fizice.

Cu o prezenta de spirit de invidiat, soferul autoturismului a pornit in marsarier, parasind apoi rapid zona, pentru a evita cele sapte masini trimise de primarul "care este" in teritoriu!