Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #27859 Fostii angajati ai Oltchimului, vrăjiți de gogorițele lui Vâlcov

2014-10-21 06:49

http://semnaluloltului.wordpress.com/

Senatorul oltean, Darius Vâlcov, ministrul Bugetului a vizitat săptămâna trecută Combinatul Oltchim de la Rm Vâlcea dar și CET Govora care refuză să mai dea pe gratis agentul termic societății aflată în insolvență. Acesta a încerct o mediere, împreuna cu ministrul Energiei Constantin Niță, între cele două societăți râmnicene, însă  reprezentanții CET Govora nu au dat nici un pas înapoi.

După această întrevedere, Vâlcov s-a întâlnit și cu foștii angajați ai Oltchim în Sala de ședințe a Consiliului Județean Vâlcea care sperau într-o minune că își vor primi slariile compensatorii, potrivit contractului colectiv de muncă. Oamenii i-au cerut răspunsuri ministrului să clarifice această situație. ,, Noi nci nu am primit acești bani  și ne-au fost impozitaţi de Finanţele Publice Vâlcea” s-au plâns oamenii. Ministrul Vâlcov a mărturisit că nu cunoaşte speţa, dar a cerut copii după hârtiile primite de la Finanţe de foştii chimişti, promiţându-le că e va da un răspuns oficial în cursul săptămânii viitoare, după ce se va documenta și că situația lor se va rezolva, lăsându-i pe bieții oameni și mai amărâți decât au venit, fără a avea un răspus concret

Ba mai mult decât atât, Vâlcvo i-a sfidat vorbindu-le de beneficiile Guvernării Ponta, de  marile investiții și de munca susținută pe care o depun guvernații pentru bunăstarea țări!