Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #26908 Re:

2014-09-30 08:28

#26895: IPU, atunci i-am condamnat pe toti la moarte -  

 Ptr.habarnistul si pacaliciul care spunea ca unele societati sunt peste gard.Ba esti un mare prost ,cele de peste gard nu au nici o treaba cu chimia(sau petrochimia) studiaza cazul PETROM-OMW acolo externalizarea serviciilor se numeste metenanta (si vorbim de o societate PUR privata)si sa vezi cat de BOU si MANIPULATOR esti,RAMPLASTUL nu era peste gard ,oare de ce la dat OLTCHIMUL la inchiriat.Esti prea prost ca sa ralizezi minciuna si prostia in care traiesti.

 

da ma, mare dreptate ai, si ce ne-am face noi fara inteligenti si fini observatori asa, ca tine. de fapt de-aia suntem unde suntem, si cam asa suntem noi romanii - pentru ca exista din astia ca tine care isi dau cu parerea aiurea; nu numai ca nu am pretentia de la tine sa intelegi unele mecanisme de sifonare / capusare / furt prin asa-zisele externalizari care DA au avut loc in perioada anterioara, dar nici nu o sa ma apuc acum sa iti explic sa nu iei ca atare ideea de "peste gard", adica e ceva de genul la propriu si la figurat. dar cum sa-ti explic eu tie, daca tu asa ai gandirea dezvoltata ajungem la categoria "ne meritam soarta".

mai prost este ca al naiba daca ati inteles ceva din toate pataniile astea care ni se tot petrec de vreo douajde ani incoace.

si ca sa dormi tu linistit chiar am realizat si minciuna si prostia aflate in jurul noastru, de asta sunt foarte mahnit si dezamagit cand, "discutand" cu din astia ca tine constat si de unde ni se trage...