Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #26399 Si tot din presa de astazi, veste noua pentru unii si veche pentru altii.

2014-09-16 07:17

http://m.ziuanews.ro/stiri

LIDERUL DE SINDICAT de la OLTCHIM, dat afară

Postat la: 15.09.2014 17:12 | Scris de: Niki Florescu

 

Potrivit informațiilor ZIUAnews, CORNELIU CERNEV, liderul sindicatului VICTORIA de la OLTCHIM, a fost demis. Măsura a fost luată după ce CORNELIU CERNEV a fost surprins dormind în timpul serviciului și nu oricum, ci în pijamale.

CORNELIU CERNEV ocupa funcția de dispecer, fiind practic responsabil de monitorizarea activității din combinat, iar în cazul în care ar fi fost vreo defecțiune, el era cel care coordona angajații din secțiile OLTCHIM. 

Acesta a devenit liderul sindicatului VICTORIA, format imediat după plecarea lui CONSTANTIN ROIBU de la conducerea combinatului chimic vâlcean. De-a lungul activității sale sindicale, a fost deseori acuzat că ar fi partizanul administratorilor judiciari ai OLTCHIM și că nu ar apăra drepturile salariaților, așa cum se cuvine unui lider al angajaților.

CERNEV, în război cu administratorul special al OLTCHIM

ZIUAnews a publicat, într-un număr precedent, o scrisoare transmisă prin email de către administratorul special BOGDAN STĂNESCU tuturor angajaților de la OLTCHIM. În aceasta, STĂNESCUacuza „un lider de sindicat", al cărui nume nu îl divulga în mod direct, că promovează cu rea-credință zvonuri neadevărate, menite să saboteze tot ceea ce se face „pentru a salva Oltchimul".

Administratorul special a apelat însă la „capacitatea de înțelegere" a salariaților combinatului, întrucât, printr-un artificiu de citire a scrisorii pe verticală, inițialele fiecărui paragraf dezvăluie numele liderului de sindicat la care se face referire: CERNEV.

Vezi AICI scrisoarea transmisă de BOGDAN STĂNESCU