Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25647 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bun ii vinu sus pe munte !

2014-08-31 12:04

#25645: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bun ii vinu sus pe munte ! 

 

 

BANII VIRATI  C.A.R.  DETURNATI  SI SALARIILE PLATI COMPENSATORII, ATI FURAT, VOI ERATI  CU BANII NOSTRI. HOTILOR!!!!!!!!!! UNDE NE SUNT BANII NOSTRI??????

abcdef abcdef

CJ Ion Câlea și  CET Mihai Bălan => HOTIA, MINCIUNA SI TRADAREA !!!!!!!!!!

DETURNAREA  FONDURI SALARII DE BANI CATRE CAR OLTCHIM!!!!!!!!!!

 

abcdef

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

UITE MA LINK SI GARGARA VOASTRA:

 http://www.zf.ro/

"Bălan, fostul şef al CET Govora, a fost adus la şefia Oltchim în locul lui Constantin Roibu, care a condus anterior timp de 20 de ani combinatul. Odată cu plecarea lui Roibu a fost înlocuită toată echipa de conducere de top de la Oltchim.

 

 

Ministerul Economiei, care de­ţine 54% din acţiunile Oltchim, trebuie să rezolve cât mai repede problema restruc­turării combinatului, de care depind circa 3.300 de salariaţi."

 

http://www.zf.ro/

 

DISPONIBILIZATII DE TREI ORI PAGUBITI (CHIAR DE PATRU, PENTRU CA AU RAMAS FARA LOC DE MUNCA):

1. FARA LOC DE MUNCA SI DISPONIBILIZATI;

2. DISPONIBILIZARE CU PLATA DE BANI AJOFM  DIN ACESTIA PLATIM C.A.R. OLTCHIM SI PENALIZARI CU DOBANZI, DETURNAREA DE FONDURI BANI  PE TIMPUL CONDUCERII CET GOVORA MIHAI BALAN anul 2012,CARE A OPRIT PENTRU PLATA DIN SALARII, DAR CARE N-AU AJUNS LA DESTINATAR, NOI FIIND IN CONTINUARE NEVOITI SA ACHITAM PENALIZARI DE INTARZIERE SI RESTANTE;

3. CREANTA PLATI SALARII COMPENSATORII CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME NEPLATITA SI NEACHITATA, TINAND CONT CA SUNTEM LA PESTE UN AN  DISTANTA DE LA DISPONIBILIZARE, PIERDERILE FIIND LA ZI NEACHITATE FATA DE NOI;

 4. ANAF IMPOZITATI SI PILONUL II PENSII PRIVATE APAREM CU SUME DE BANI CARE NOI NU-I AVEM.

S-AU INDEPLINIT CONDITIILE:

TERMENELE LEGII INSOLVENTEI (Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective, Legea 85/2006) SI TOATE REGULILE FIIND INCALCATE SI NERESPECTATE. NU S-AU ACHITAT CREDITORII PRIVILEGIATI SALARIATII (DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI).

 

 [Anul 19. Luni, 12 Mai 2014] "În acest sens, consorţiul de administratori judiciari va convoca Adunarea creditorilor şi va supune aprobării acesteia repetarea procedurii cu un nou termen-limită de depunere a ofertelor angajante", notau atunci administratorii judiciari.
Contactat telefonic, Niculae Bălan, reprezentantul BDO Business Restructuring SPRL, a declarat pentru Curierul Naţional că astăzi va avea loc Adunarea creditorilor. "Luni va avea loc Adunarea Creditorilor. Pentru a putea elabora planul de reorganizare al Oltchim va trebui mai întâi să selectăm investitorul care să cumpere SPV-urile şi Rafinăria. În planul de reorganizare vor fi menţionate sumele care trebuie distribuite creditorilor, inclusiv salariile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi, salariaţii fiind consideraţi salariaţi privilegiaţi", a declarat administratorul judiciar.  [Anul 19. Luni, 12 Mai 2014]

http://www.curierulnational.ro/

 

Daune interese = despăgubire bănească pentru repararea unui prejudiciu.

[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]