Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25368 Re: NE VREM BANII LA ZI SI SA SE FACA DREPTATE!

2014-08-20 18:52

#25328: - NE VREM BANII LA ZI SI SA SE FACA DREPTATE! 

 divulgarea impreuna cu "expertii" in management de la Oltchim alde:

 

Mendeleev Corleone Tambal - dezinformatorul si somnambulul de serviciu, expert in producerea de deflagratii de canalizari in combinat aflat sub tutela spirituala a colonelului sponsor de excursii in Polonia in scopul strategiei nationale de integrare romano - polone;
- Emilianos Fordilios Ghionoiu - cautatorul de capuse prin gazonul combinatului si pilotul numarul ONE al superbolidului VL 24 CCH;
- Socherez Propenoxid - consatean cu Faraonu`

 

Cum sa zic, ca cei din conducerea de dupa 2012 au manevrat informatii sunt de acord. Dar cu mama dreaq a putut furniza informatii unul precum dl Emil sau unul precum dl Burdoaza (banuiesc ca la dluui te referi, desi esti un pic cam fantezist)?

Adica, daca scriem de dragul de a arunca cu niste invective, ce sa zic, suntem de mult pe taramul penibilului. Mai bine incercam sa facem ceva constructiv, de la un capat la altul al Oltchim-ului, inclusiv pe la DGL.

Si inchei spunand si eu ceva pe subiectul tau: sa dea Dumnezeu sa plateasca toti cei vinovati de aceasta situatie, atat din fosta conducere cat si din cele de dupa 2012.