Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25194 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-17 12:45

#25193: - Re: Re: Re: Re:  

 BAAAA MAMUTULE BABUIN FARA NEURON, PANA IERI STRIGAI ALTCEVA, ACUM VI SI-MI SPUI MIZERII MIE CA AI VAZUT SI  PENTRU CA NU AI AVUT DREPTATE,  TE CONTRAZICI TU PE CRETINISMELE TALE INFECTE, SA-TI FIE RUSINE SI SA NU MERITI SA DAI OCHII CU NIMENI PENTRU FAPTELE TALE NEMERNICE. LASA PUNCTUL, STIM TOTI CE AI FACUT SI FACI.

JAGARDELELE CA TINE AU INFECTIA CAT CASA SI VOI ATI MERS PE LINIA TOTAL NEMERNICA A SACRIFICARII SI NU A RESPECTARII LEGII... DOAR CAFEA DE LA PLIMBARILE TALE TE INTERESAU SI CUM SA MAI CIUPI FRAIERII SA PLATEASCA TOT FELUL DE CRETINISME ALE TALE, URLAI CHIAR AICI PE PETIE CA BANII VIN CAND OLCHIM E PE PLUS, TE-AM INTREBAT MEREU OBOSITULE, UNDE SCRIE... MIZERIA TA IMPUTITAAAA...!!!!!!!!!!

ASTA SA NU PRIMESTI REALITATEA IN FATA SI SA NU ZICI CA TE-AM CASAPIT IN IDEEA TA NEMERNICA...., STA PROBA SI PETITIA CE AI FACUT TU/ VOI.

SPUNE-MI O SINGURA REZOLVARE A TA SI MISCARILOR TALE, SPUNE-MI TE ROG UN SINGUR EVENIMENT CU FINALIZARE BUNA, MINCINOSI SI DETURANTORI DE FAPTE SI RAELITATI, ZI MIZERIO...