Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #24144 Preşedintele Bogdan Hossu a minţit!

2014-07-19 11:19

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10408-presedintele-bogdan-hossu-a-mintit

 

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preşedintele Confederaţiei Naţionale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a fost prins cu ocaua mică la Râmnicu Vâlcea, în timp ce încerca să acrediteze ideea că nimeni n-a exclus Sindicatul Sodistul, ci preşedintele lui, Adrian Mugoiu, rămânând fără calitatea de militant de sindicat, a decis să retragă şi sindicatul din Federaţia Sindicatelor din Petrochimie.

Multe spun liderii de sindicat, în special preşedinţii structurilor naţionale, mizând, probabil, pe iuţeala de mână şi nebăgarea de seamă! Dar o minciună mai gogonată decât cea pe care a prezentat-o Bogdan Hossu ziariştilor vâlceni, ieri, se întâlneşte mai rar. Din păcate, nu liderul naţional al Cartelului Alfa este vinovat pentru minciuna prezentată drept adevăr fundamental, ci liderul Sindicatului Sodistul, Adrian Mugioiu, care, din dorinţa de a nu şubrezi şi mai mult mişcarea sindicală din Vâlcea, a pus batista pe ţambal.

Într-o frază, lucrurile stau cam aşa: în urmă cu 4 ani, pe vremea când deţinea o funcţie de conducere în Federaţia Sindicatelor din Petrochimie, preşedintele Sindicatului Sodistul a rămas fără calitatea de militant de sindicat, iar structura sa a fost exclusă din federaţie. Nu insistăm asupra motivelor, pentru că niciuna dintre părţi nu vrea să vorbească, oficial, cu cărţile pe masă. În schimb, actele dovedesc că Bogdan Hossu a minţit când a răspuns unei întrebări legate de situaţia Sindicatului Sodistul, spunând că acesta n-a fost exclus, ci retras din structură, de către preşedintele Adrian Mugioiu. Iată dovada!

 

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...